✈ Bas ke Dusseldorf Airport (DUS)

Pilih perjalanan bas ke Dusseldorf Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah dari Dusseldorf Airport
 • Deutsche Bahn
  2:53 PG
  Dusseldorf Airport
  Tempoh 0h 7m
  3:00 PG
  Duisburg
  dariRM 30.93
 • Deutsche Bahn
  2:53 PG
  Dusseldorf Airport
  Tempoh 0h 21m
  3:14 PG
  Muelheim an der Ruhr
  dariRM 40.25
7 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 30.93 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Dusseldorf Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Dusseldorf Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Dusseldorf Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Dusseldorf Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Dusseldorf Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Dusseldorf Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Dusseldorf Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Dusseldorf Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Dusseldorf Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Dusseldorf Airport

Stesen
Dusseldorf Airport
Dusseldorf Airport (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Dusseldorf Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Dusseldorf Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Dusseldorf Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Dusseldorf Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Dusseldorf Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Dusseldorf Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Dusseldorf Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Dusseldorf Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Dusseldorf Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Dusseldorf Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Dusseldorf Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.

Dusseldorf Airport maklumat perjalanan

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Dusseldorf Airport
Tiket bas tempatan sehalaRM 12.76
Pas bulananRM 343.62
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 35.34
Teksi jarak pertengahanRM 56.94
Teksi jarak jauhRM 132.54
PetrolRM 6.36
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.