Bas ke West Salem, OH

Pilihan perjalanan bas ke West Salem, OH dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke West Salem, OH?
 • Greyhound US
  11:50 PG
  Akron, OH
  Tempoh 0h 35m
  12:25 PTG
  West Salem, OH
  dariRM 58.69
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 30/06/2021
43 Sambungan bas
2 stesen bas
1 syarikat bas
RM 58.69 perjalanan murah
Fakta West Salem, OH
Amerika Syarikat
1,487
US Dollar
Anda ingin mengambil bas ke West Salem, OH?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke West Salem, OH dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke West Salem, OH bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di West Salem, OH bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke West Salem, OH.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi West Salem, OH sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari West Salem, OH, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari West Salem, OH? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke West Salem, OH.
Nikmati bas anda ke West Salem, OH dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di West Salem, OH

Stesen
West Salem, OH
Congress Rd & I-71 & OH-539 , 44287 West Salem, OH (Amerika Syarikat)
West Salem, OH - Congress Rd
Congress Rd 11477 , 44287 West Salem, OH (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke West Salem, OH

Bilakah bas akan bertolak ke West Salem, OH?

Masa tiba di West Salem, OH bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke West Salem, OH?

Sama ada terdapat laluan terus ke West Salem, OH bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke West Salem, OH. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke West Salem, OH?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke West Salem, OH. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke West Salem, OH?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangutan untuk bagasi besar dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke West Salem, OH untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan West Salem, OH

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam West Salem, OH
Tiket bas tempatan sehalaRM 4.19
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 31.66
Teksi jarak pertengahanRM 44.68
Teksi jarak jauhRM 90.25
PetrolRM 2.40
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 42.97
Hidangan 3-course menuRM 83.84
Cappuccino kecilRM 18.86
Satu bir draf besarRM 12.58
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 13.86
Hidangan dagingRM 16.15
Botol airRM 6.29
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 35.63

Bandar-bandar berdekatan dengan West Salem, OH: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran West Salem, OH juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Cleveland, Akron, OH or Parma, OH, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.