Bas ke Akron, OH

Pilihan perjalanan bas ke Akron, OH dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Akron, OH
 • Greyhound US
  11:20 PG
  Parkersburg, WV
  Tempoh 3h 25m
  2:45 PTG
  Akron, OH
  dariRM 62.88
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Akron, OH?
 • Barons Bus
  2:20 PTG
  Canton, OH
  Tempoh 0h 25m
  2:45 PTG
  Akron, OH
  dariRM 20.96
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 09/09/2021
1427 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 62.88 perjalanan murah
Fakta Akron, OH
Amerika Syarikat
199,110
US Dollar
Anda ingin mengambil bas ke Akron, OH?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Akron, OH dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Akron, OH bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Akron, OH bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Akron, OH.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Akron, OH sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Akron, OH, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Akron, OH? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Akron, OH.
Nikmati bas anda ke Akron, OH dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Akron, OH

Stesen
Akron, OH
S Broadway St 631, 44311 Akron, OH (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Akron, OH

Bilakah bas akan bertolak ke Akron, OH?

Masa tiba di Akron, OH bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Akron, OH?

Sama ada terdapat laluan terus ke Akron, OH bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Akron, OH. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Akron, OH?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Akron, OH. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Akron, OH?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangutan untuk bagasi besar dan Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Akron, OH untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Akron, OH

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Akron, OH
Tiket bas tempatan sehalaRM 5.24
Pas bulananRM 209.60
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 24.72
Teksi jarak pertengahanRM 36.44
Teksi jarak jauhRM 77.46
PetrolRM 2.30
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 50.30
Hidangan 3-course menuRM 104.80
Cappuccino kecilRM 15.02
Satu bir draf besarRM 16.77
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 24.59
Hidangan dagingRM 24.25
Botol airRM 6.29
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 50.30

Bandar-bandar berdekatan dengan Akron, OH: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Akron, OH juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Cleveland, Salem, OH or West Salem, OH, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.