Bas ke Valparaíso (CL)

Pilihan perjalanan bas ke Valparaíso (CL) dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Valparaíso (CL)
Waktu Tempatan
NegaraChile
Penduduk282,448
Mata WangChilean peso
Sambungan Bas79
Stesen Bas2
Syarikat Bas4
Perjalanan MurahRM 4.58
Anda ingin mengambil bas ke Valparaíso (CL)?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Valparaíso (CL) dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Valparaíso (CL) bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Valparaíso (CL) bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Valparaíso (CL).
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Valparaíso (CL) sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Valparaíso (CL), hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Valparaíso (CL)? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Valparaíso (CL).
Nikmati bas anda ke Valparaíso (CL) dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Valparaíso (CL)

Stesen
Valparaíso (CL) - central bus station
Pedro Montt 2860, 2340000 Valparaíso (CL) (Chile)
Valparaíso (CL) - Santa María
Valparaíso (CL) (Chile)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Valparaíso (CL)

Bilakah bas akan bertolak ke Valparaíso (CL)?

Masa tiba di Valparaíso (CL) bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Valparaíso (CL)?

Sama ada terdapat laluan terus ke Valparaíso (CL) bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Valparaíso (CL). Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Valparaíso (CL)?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Valparaíso (CL). Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Valparaíso (CL)?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Valparaíso (CL) untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Valparaíso (CL): Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Valparaíso (CL) juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Viña del Mar, Pullalli or Catapilco, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Valparaíso (CL) kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Canelillo, Maitencillo, Papudo dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.