✈ Bas ke Santiago de Chile Airport (SCL)

Pilih perjalanan bas ke Santiago de Chile Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Santiago de Chile Airport
 • Recorrido CL
  6:00 PG
  Santiago, RM - Terminal Sur
  Tempoh 0h 40m
  6:40 PG
  Comodoro Arturo Merino Benítez Airport Santiago
  dariRM 12.42
 • Buses Expreso Norte
  3:45 PG
  La Calera
  Tempoh 1h 30m
  5:15 PG
  Santiago de Chile Airport
  dariRM 59.14
10 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 12.42 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Santiago de Chile Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Santiago de Chile Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Santiago de Chile Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Santiago de Chile Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Santiago de Chile Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Santiago de Chile Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Santiago de Chile Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Santiago de Chile Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Santiago de Chile Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Santiago de Chile Airport

Stesen
Antillanca , 9030950 Santiago de Chile Airport (Chile)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Santiago de Chile Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Santiago de Chile Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Santiago de Chile Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Santiago de Chile Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Santiago de Chile Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Santiago de Chile Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Santiago de Chile Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Santiago de Chile Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Santiago de Chile Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Santiago de Chile Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Santiago de Chile Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.

Teroka destinasi lain

Laluan bas yang paling popular dari dan Santiago de Chile Airport

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.