Bas ke Uruará

Pilihan perjalanan bas ke Uruará dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Uruará?
 • Viação Ouro e Prata
  8:00 PG
  Itaituba, PA - Rodovia Transamazônica
  Tempoh 7h 20m
  3:20 PTG
  Uruará, PA
  dariRM 66.58
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 30/08/2021
30 Sambungan bas
3 stesen bas
3 syarikat bas
RM 62.85 perjalanan murah
Fakta Uruará
Brazil
44,370
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Uruará?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Uruará dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Uruará bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Uruará bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Uruará.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Uruará sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Uruará, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Uruará? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Uruará.
Nikmati bas anda ke Uruará dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Uruará

Stesen
Uruará
R. Paulista , 68140-000 Uruará (Brazil)
Uruará - Central Bus Station
Av. Padre Cícero , 68140-000 Uruará (Brazil)
Uruará, PA
Uruará (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Uruará

Bilakah bas akan bertolak ke Uruará?

Masa tiba di Uruará bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Uruará?

Sama ada terdapat laluan terus ke Uruará bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Uruará. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Uruará?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Uruará. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Uruará?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Uruará untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.