Bas ke Joinville, SC

Pilihan perjalanan bas ke Joinville, SC dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Joinville, SC
Waktu Tempatan
NegaraBrazil
Penduduk461,304
Mata WangBrazilian real
Sambungan Bas531
Stesen Bas8
Syarikat Bas5
Perjalanan MurahRM 2.67
Anda ingin mengambil bas ke Joinville, SC?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Joinville, SC dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Joinville, SC bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Joinville, SC bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Joinville, SC.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Joinville, SC sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Joinville, SC, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Joinville, SC? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Joinville, SC.
Nikmati bas anda ke Joinville, SC dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Joinville, SC

Stesen
Joinville, SC - Boa Vista - Terminal de ônibus Tupy
Rua Albano Schmidt , 89205-101 Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - BR 101
Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - Central Bus station
Rua Paraíba 769, 89203-530 Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - Estação Vila Nova
Rua 15 de Novembro , 89237-410 Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - Santa Catarina
89211-305 Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - Terminal Central
Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - Terminal Central - Plataforma 2
Terminal Central - Plataforma 2, Box 12  , 89201-400 Joinville, SC (Brazil)
Joinville, SC - Vila Nova
Joinville, SC (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Joinville, SC

Bilakah bas akan bertolak ke Joinville, SC?

Masa tiba di Joinville, SC bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Joinville, SC?

Sama ada terdapat laluan terus ke Joinville, SC bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Joinville, SC. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Joinville, SC?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Joinville, SC. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Joinville, SC?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Ruang tambahan kaki dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Joinville, SC untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Joinville, SC: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Joinville, SC juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Blumenau, Itajaí or Jaraguá do Sul, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Joinville, SC kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di São Bento do Sul, Balneário Camboriú, Navegantes dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.