Bas dari Singapura ke Butterworth

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Singapura ke Butterworth

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Singapura ke Butterworth? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Singapura ke Butterworth anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Bas dari Singapura ke Butterworth: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murahRM 168.82
Bas terpantas9h 45m
Bas terawal10:00 PG
Bas terakhir10:00 PG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak592.7 km
Syarikat basStarMart Express
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Singapura ke Butterworth, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Singapura dan tiba di Butterworth bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Singapura ke Butterworth untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Singapura untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Butterworth Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Butterworth. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Singapura. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Butterworth, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Apakah senarai bas termurah yang biasanya beroperasi dari Singapura ke Butterworth?

Senarai bas boleh berubah. Semua pengendali bas di bawah biasanya menyediakan perkhidmatan bas dari Singapura ke Butterworth tetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • StarMart Express
  10:00 PG
  Singapore - Golden Mile Complex
  Tempoh 9h 45m
  7:45 PTG
  Butterworth - Terminal Bas Sementara Penang Sentral
  dariRM 168.82
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 20/09/2020

Bas Singapura Butterworth: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Singapura sebagai tempat berlepas dan Butterworth sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Butterworth ke Singapura, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariSingapura ke Butterworth, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Singapura ke Butterworth!

Semua perhentian bas di Singapura dan Butterworth

Stesen
Butterworth - Caltex @ Chai Leng Park
Jalan Baru 247, 13600  Butterworth  (Malaysia)
Butterworth - Railway Station
12000   Butterworth  (Malaysia)
Butterworth - Terminal Bas Sementara Penang Sentral
Butterworth , 12000  Butterworth  (Malaysia)

Bas Singapura - Butterworth: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Singapura ke Butterworth?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 168.82. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Singapura ke Butterworth akan mengambil?

Bas terpantas dari Singapura ke Butterworth hanya mengambil masa 9h 45m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Singapura ke Butterworth?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Singapura ke Butterworth. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Butterworth dari Singapura.

Bilakah bas pertama dari Singapura bertolak ke Butterworth?

Bas paling awal berlepas dari Singapura ke Butterworth pada pukul 10:00 PG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Singapura ke Butterworth?

Bas terakhir berlepas dari Singapura ke Butterworth pada pukul 10:00 PG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Singapura ke Butterworth?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Singapura - Butterworth secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Singapura ke Butterworth?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Singapura ke Butterworth pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Singapura dan Butterworth

Laluan bas dariSingapura dan Butterworth

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.