Bas dari Semporna ke Tawau

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Semporna ke Tawau

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Semporna ke Tawau? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Semporna-Tawau. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!

Butiran mengenai bas dari Semporna ke Tawau

Bas paling murahRM 80.81
Bas terpantas11h 28m
Bas terawal8:00 PG
Bas terakhir8:00 PG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak84.1 km
Syarikat bas12Go Asia
Anda ingin mengambil bas dari Semporna ke Tawau?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Semporna dan Tawau dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Semporna ke Tawau bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Semporna dan Tawau yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Tawau, destinasi alternatif dari Semporna. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Tawau.

Apakah bas termurah yang biasanya beroperasi dari Semporna ke Tawau?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Anda akan mendapati semua pengendali bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan mereka dari Semporna ke Tawau btetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • 12Go Asia
  8:00 PG
  Semporna
  Tempoh 11h 28m
  7:28 PTG
  Tawau
  dariRM 80.81
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 09/05/2021

Bas dari Semporna ke Tawau: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Semporna dan destinasi Tawau. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Tawau ke Semporna, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Tawau ke Semporna.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Semporna - Tawau.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Semporna Tawau.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Semporna ke Tawau dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Semporna Tawau

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Semporna Tawau?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Semporna-Tawau boleh didapati dari harga RM 80.81. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Tawau dari Semporna?

Bas ekspres terpantas dari Semporna ke Tawau mengambil masa 11h 28m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Semporna ke Tawau akan berlepas?

Bas paling awal ke Tawau akan berlepas dari Semporna pada pukul 8:00 PG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Semporna ke Tawau?

Bas terakhir akan berlepas ke Tawau dari Semporna pada pukul 8:00 PG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Semporna ke Tawau?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariSemporna ke Tawau. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Tawau dari Semporna.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Tawau dari Semporna?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Semporna - Tawau secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Semporna - Tawau?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Semporna ke Tawau untuk perjalanan anda.

Bandingkan Semporna dan Tawau

Laluan bas dari Semporna dan Tawau

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.