Bas dari Sandakan ke Semporna

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Sandakan ke Semporna

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Sandakan ke Semporna? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Sandakan-Semporna. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!

Butiran mengenai bas dari Sandakan ke Semporna

Bas paling murahRM 67.61
Bas terpantas11h 5m
Bas terawal2:00 PTG
Bas terakhir7:30 PTG
Laluan bas harian2 Ø
Jarak160.6 km
Syarikat basManis Liner, 12Go Asia
Anda ingin mengambil bas dari Sandakan ke Semporna?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Sandakan dan Semporna dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Sandakan ke Semporna bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Sandakan dan Semporna yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Semporna, destinasi alternatif dari Sandakan. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Semporna.

Apakah bas termurah yang biasanya beroperasi dari Sandakan ke Semporna?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Anda akan mendapati semua pengendali bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan mereka dari Sandakan ke Semporna btetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • Manis Liner
  7:30 PTG
  Sandakan
  Tempoh 11h 5m
  6:35 PG
  Semporna
  dariRM 67.61
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 23/04/2021
 • 12Go Asia
  2:00 PTG
  Sandakan
  Tempoh 11h 28m
  1:28 PG
  Semporna
  dariRM 79.35
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 23/04/2021

Bas dari Sandakan ke Semporna: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Sandakan dan destinasi Semporna. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Semporna ke Sandakan, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Semporna ke Sandakan.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Sandakan - Semporna.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Sandakan Semporna.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Sandakan ke Semporna dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Sandakan Semporna

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Sandakan Semporna?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Sandakan-Semporna boleh didapati dari harga RM 67.61. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Semporna dari Sandakan?

Bas ekspres terpantas dari Sandakan ke Semporna mengambil masa 11h 5m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Sandakan ke Semporna akan berlepas?

Bas paling awal ke Semporna akan berlepas dari Sandakan pada pukul 2:00 PTG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Sandakan ke Semporna?

Bas terakhir akan berlepas ke Semporna dari Sandakan pada pukul 7:30 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Sandakan ke Semporna?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariSandakan ke Semporna. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Semporna dari Sandakan.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Semporna dari Sandakan?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Sandakan - Semporna secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Sandakan - Semporna?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Sandakan ke Semporna untuk perjalanan anda.

Bandingkan Sandakan dan Semporna

Laluan bas dari Sandakan dan Semporna

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.