Bas ke Saint-Brieuc

Pilihan perjalanan bas ke Saint-Brieuc dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Tiket tren murah ke Saint-Brieuc
 • SNCF
  7:00 PG
  Paris
  Tempoh 2h 13m
  9:13 PG
  Saint-Brieuc
  dariRM 128.13
 • OUI.sncf
  8:40 PG
  Rennes
  Tempoh 1h 30m
  10:10 PG
  Saint-Brieuc
  dariRM 88.71

Tiket tren murah dari Saint-Brieuc
 • SNCF
  5:39 PG
  Saint-Brieuc
  Tempoh 2h 37m
  8:16 PG
  Paris
  dariRM 128.13
525 Sambungan bas
4 stesen bas
3 syarikat bas
RM 128.13 perjalanan murah
Fakta Saint-Brieuc
Perancis
52,774
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Saint-Brieuc?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Saint-Brieuc dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Saint-Brieuc bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Saint-Brieuc bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Saint-Brieuc.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Saint-Brieuc sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Saint-Brieuc, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Saint-Brieuc? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Saint-Brieuc.
Nikmati bas anda ke Saint-Brieuc dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Saint-Brieuc

Stesen
Saint-Brieuc (Perancis)
Place François Mitterrand 3, 22000  Saint-Brieuc (Perancis)
22190 Saint-Brieuc (Perancis)
Saint-Brieuc (Perancis)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Saint-Brieuc

Bilakah bas akan bertolak ke Saint-Brieuc?

Masa tiba di Saint-Brieuc bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Saint-Brieuc?

Sama ada terdapat laluan terus ke Saint-Brieuc bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Saint-Brieuc. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Saint-Brieuc?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Saint-Brieuc. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Saint-Brieuc?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Saint-Brieuc untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Saint-Brieuc: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Saint-Brieuc juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Morlaix, Guingamp or Dinard, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Saint-Brieuc kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Lamballe, Lannion, Saint-Malo dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.