Bas ke Rijeka

Pilihan perjalanan bas ke Rijeka dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Rijeka?
 • Panturist
  9:20 PTG
  Pazin
  Tempoh 1h 5m
  10:25 PTG
  Rijeka
  dariRM 5.38
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 09/07/2021

Tiket tren murah ke Rijeka
 • RegioJet
  7:59 PG
  Ogulin
  Tempoh 2h 14m
  10:13 PG
  Rijeka - Bus Station
  dariRM 39.14
 • RegioJet
  5:23 PG
  Zagreb - Central station
  Tempoh 4h 50m
  10:13 PG
  Rijeka - Bus Station
  dariRM 43.15
1124 Sambungan bas
2 stesen bas
9 syarikat bas
RM 39.14 perjalanan murah
Fakta Rijeka
Croatia
141,172
Croatian kuna
Anda ingin mengambil bas ke Rijeka?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Rijeka dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Rijeka bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Rijeka bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Rijeka.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Rijeka sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Rijeka, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Rijeka? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Rijeka.
Nikmati bas anda ke Rijeka dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Rijeka

Stesen
Rijeka - Bus Station
Riva 5, 51000 Rijeka (Croatia)
Rijeka Central Station
Rijeka (Croatia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Rijeka

Bilakah bas akan bertolak ke Rijeka?

Masa tiba di Rijeka bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Rijeka?

Sama ada terdapat laluan terus ke Rijeka bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Rijeka. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Rijeka?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Rijeka. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Rijeka?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Rijeka untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Rijeka

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Rijeka
Tiket bas tempatan sehalaRM 6.69
Pas bulananRM 184.61
Orang menggunakan bas atau trem10 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 16.72
Teksi jarak pertengahanRM 23.40
Teksi jarak jauhRM 46.78
PetrolRM 6.06
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 33.44
Hidangan 3-course menuRM 69.39
Cappuccino kecilRM 5.86
Satu bir draf besarRM 10.03
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 7.54
Hidangan dagingRM 13.07
Botol airRM 3.96
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 26.75

Bandar-bandar berdekatan dengan Rijeka: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Rijeka juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Trieste, Pula or Novo Mesto, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Rijeka kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Rovinj, Poreč, Postojna dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.