Bas ke Novo Mesto

Pilihan perjalanan bas ke Novo Mesto dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Novo Mesto
 • Eurolines Germany
  7:30 PTG
  Autobuska stanica Lukavac Grad
  Tempoh 7h 10m
  2:40 PG
  Novo Mesto - Bus station
  dariRM 120.98
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Novo Mesto?
 • FlixBus
  7:00 PTG
  Gračanica - Central Bus station
  Tempoh 7h 14m
  2:14 PG
  Novo Mesto - Bus station
  dariRM 125.82
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 25/07/2021
42 Sambungan bas
1 stesen bas
5 syarikat bas
RM 23.09 perjalanan murah
Fakta Novo Mesto
Slovenia
23,341
Anda ingin mengambil bas ke Novo Mesto?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Novo Mesto dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Novo Mesto bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Novo Mesto bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Novo Mesto.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Novo Mesto sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Novo Mesto, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Novo Mesto? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Novo Mesto.
Nikmati bas anda ke Novo Mesto dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Novo Mesto

Stesen
Novo Mesto - Bus station
8000 Novo Mesto (Slovenia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Novo Mesto

Bilakah bas akan bertolak ke Novo Mesto?

Masa tiba di Novo Mesto bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Novo Mesto?

Sama ada terdapat laluan terus ke Novo Mesto bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Novo Mesto. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Novo Mesto?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Novo Mesto. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Novo Mesto?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Novo Mesto untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Novo Mesto: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Novo Mesto juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Zagreb, Ljubljana or Rijeka, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Novo Mesto kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Sesvete, Karlovac, Samobor dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.