Bas ke Rexburg, ID

Pilihan perjalanan bas ke Rexburg, ID dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Rexburg, ID?
 • FlixBus
  2:30 PG
  Idaho Falls, ID
  Tempoh 0h 35m
  3:05 PG
  Rexburg, ID - BYU-Idaho
  dariRM 59.09
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 15/07/2021
137 Sambungan bas
4 stesen bas
3 syarikat bas
RM 53.18 perjalanan murah
Fakta Rexburg, ID
Amerika Syarikat
28,687
US Dollar
Anda ingin mengambil bas ke Rexburg, ID?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Rexburg, ID dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Rexburg, ID bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Rexburg, ID bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Rexburg, ID.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Rexburg, ID sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Rexburg, ID, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Rexburg, ID? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Rexburg, ID.
Nikmati bas anda ke Rexburg, ID dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Rexburg, ID

Stesen
Rexburg, ID
S Railroad Ave 1276, 83440 Rexburg, ID (Amerika Syarikat)
Rexburg, ID - AmericInn
Americ Inn: Golden Beauty Dr 1098, 83440 Rexburg, ID (Amerika Syarikat)
Rexburg, ID - BYU-Idaho
South 1st 310, 83440 Rexburg, ID (Amerika Syarikat)
Rexburg, ID - Transit Depot
North Hwy 33 1276, 83440 Rexburg, ID (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Rexburg, ID

Bilakah bas akan bertolak ke Rexburg, ID?

Masa tiba di Rexburg, ID bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Rexburg, ID?

Sama ada terdapat laluan terus ke Rexburg, ID bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Rexburg, ID. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Rexburg, ID?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Rexburg, ID. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Rexburg, ID?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Soket dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Rexburg, ID untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Rexburg, ID

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Rexburg, ID
Tiket bas tempatan sehalaRM 5.49
Pas bulananRM 97.07
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 40.97
Teksi jarak pertengahanRM 55.39
Teksi jarak jauhRM 105.86
PetrolRM 2.59
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 48.54
Hidangan 3-course menuRM 55.92
Cappuccino kecilRM 16.14
Satu bir draf besarRM 10.55
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 19.20
Hidangan dagingRM 17.36
Botol airRM 4.75
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 46.43

Bandar-bandar berdekatan dengan Rexburg, ID: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Rexburg, ID juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Pocatello, ID, Blackfoot, ID or Idaho Falls, ID, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.