Bas ke Pocatello, ID

Pilihan perjalanan bas ke Pocatello, ID dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Pocatello, ID?
 • FlixBus
  10:00 PG
  Salt Lake City Airport
  Tempoh 2h 55m
  12:55 PTG
  Pocatello, ID - Maverik 5th Ave
  dariRM 174.21
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 06/07/2021
147 Sambungan bas
3 stesen bas
3 syarikat bas
RM 106.68 perjalanan murah
Fakta Pocatello, ID
Amerika Syarikat
52,736
US Dollar
Anda ingin mengambil bas ke Pocatello, ID?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Pocatello, ID dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Pocatello, ID bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Pocatello, ID bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Pocatello, ID.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Pocatello, ID sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Pocatello, ID, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Pocatello, ID? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Pocatello, ID.
Nikmati bas anda ke Pocatello, ID dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Pocatello, ID

Stesen
Pocatello, ID
S 5th Ave 5815, 83204 Pocatello, ID (Amerika Syarikat)
Pocatello, ID - Maverik 5th Ave
S. 5th Ave 3434, 83201 Pocatello, ID (Amerika Syarikat)
Pocatello, ID - Maverik Exit 69
East Center Street 2100, 83201 Pocatello, ID (Amerika Syarikat)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Pocatello, ID

Bilakah bas akan bertolak ke Pocatello, ID?

Masa tiba di Pocatello, ID bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Pocatello, ID?

Sama ada terdapat laluan terus ke Pocatello, ID bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Pocatello, ID. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Pocatello, ID?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Pocatello, ID. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Pocatello, ID?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Soket dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Pocatello, ID untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Pocatello, ID: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Pocatello, ID juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Idaho Falls, ID, Blackfoot, ID or Twin Falls, ID, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.