Bas ke Prado del Rey

Pilihan perjalanan bas ke Prado del Rey dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Prado del Rey
 • Damas
  10:35 PG
  Villamartín
  Tempoh 0h 30m
  11:05 PG
  Prado del Rey
  dariRM 6.02
16 Sambungan bas
1 stesen bas
2 syarikat bas
RM 6.02 perjalanan murah
Fakta Prado del Rey
Sepanyol
5,851
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Prado del Rey?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Prado del Rey dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Prado del Rey bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Prado del Rey bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Prado del Rey.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Prado del Rey sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Prado del Rey, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Prado del Rey? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Prado del Rey.
Nikmati bas anda ke Prado del Rey dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Prado del Rey

Stesen
Prado del Rey
CA-5231 33, 11660 Prado del Rey (Sepanyol)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Prado del Rey

Bilakah bas akan bertolak ke Prado del Rey?

Masa tiba di Prado del Rey bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Prado del Rey?

Sama ada terdapat laluan terus ke Prado del Rey bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Prado del Rey. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Prado del Rey?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Prado del Rey. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Prado del Rey?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Prado del Rey untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Prado del Rey: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Prado del Rey juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Seville, Marbella or Cádiz, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Prado del Rey kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Dos Hermanas, Algeciras, Palmones dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.