Bas ke Zaragoza

Pilihan perjalanan bas ke Zaragoza dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Zaragoza
Waktu Tempatan
Negara Sepanyol
Penduduk 0.67 Juta
Mata Wang Euro
Sambungan Bas 920
Stesen Bas 17
Syarikat Bas 8
Perjalanan Murah RM 6.42
Anda ingin mengambil bas ke Zaragoza?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Zaragoza dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Zaragoza bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Zaragoza bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Zaragoza.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Zaragoza sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Zaragoza, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Zaragoza? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Zaragoza.
Nikmati bas anda ke Zaragoza dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Zaragoza

Stesen
Zaragoza - Actur
Calle Valle de Broto 45, 50018  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Av. José Atarés
Av. José Atarés 16, 50018  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Averly
Paseo María Agustín 59, 50004  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Bardenas
Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - central bus station
Av Navarra 80, 50011  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Central Station
Av. Navarra 80, 50011  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Ciudad del Transporte
Calle N 51, 50015  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - El Lugarico - Vuelta
Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Gómez Laguna
Av. de Gómez Laguna , 50009  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Goya Station
Av. Francisco de Goya 49, 50006  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - La Vilueña
Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Parada Miraflores
San José , 50013 Zaragoza, España  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Parque Goya
Ronda de Boltaña , 50018  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Plaza del Pilar
Plaza Ntra. Sra. del Pilar , 50003  Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Urb. Virgen de la Columna
Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Used
Zaragoza  (Sepanyol)
Zaragoza - Ventas Sta Lucía
N-II, , 50750  Zaragoza  (Sepanyol)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Zaragoza

Bilakah bas akan bertolak ke Zaragoza?

Masa tiba di Zaragoza bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Zaragoza?

Sama ada terdapat laluan terus ke Zaragoza bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Zaragoza. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Zaragoza?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Zaragoza. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Zaragoza?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Pengangkutan basikal dan Bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Zaragoza untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Zaragoza

Bandar-bandar berdekatan dengan Zaragoza: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Zaragoza juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Huesca, Tudela or Estación Portazgo, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Zaragoza kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Fuentes de Ebro, Cariñena, Cabanillas dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Zaragoza Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.