Jadi rakan kongsi CheckMyBus

Tingkatkan jualan tiket dan maksimumkan keterlihatan

Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Isi Bas Anda dengan CheckMyBus

Bayangkan berjuta-juta pengembara mempunyai akses kepada bas anda dengan hanya satu klik. Dengan menjadi rakan kongsi bas CheckMyBus iaitu enjin carian terkemuka untuk perjalanan bas, anda akan mendapat akses kepada rangkaian pengguna seluruh dunia kami yang mencari perjalanan bas sesuai pada harga yang terbaik.

Sama ada pembekal bas, syarikat sewa bas atau OTA - dengan kami, kebolehlihatan bas anda serta capaian anda akan meningkat secara besar-besaran. Anda akan bermanfaat daripada rangkaian kami yang luas dalam industri pelancongan dan kepakaran kami dalam pasaran bas antarabangsa. Hubungi kami sekarang dan kita akan mereka bentuk pelan hala tuju anda untuk berjaya!

Hubungi sekarang!

Apa yang boleh ditawarkan oleh CheckMyBus

Sama ada anda ingin meningkatkan jualan tiket anda, mengisi tempat duduk kosong atau memaksimumkan kebolehlihatan jenama anda di platform antarabangsa, sila hubungi kami dan jadilah rakan kongsi bas baru kami. Apa yang anda boleh dapat? Banyak! Lihat semua kelebihannya.

Meningkatan Keterlihatan
Meningkatan Keterlihatan

Model Perniagaan Individu
Model Perniagaan Individu

Penjejakan Percuma
Penjejakan Percuma

Harga Menarik
Harga Menarik
Penyepaduan Mudah
Penyepaduan Mudah
Serlahkan USP Anda
Serlahkan USP Anda

Rakan kongsi kami dalam perniagaan bas dan seterusnya

Jadilah sebahagian daripada rangkaian rakan kongsi CheckMyBus dan anda akan berada dalam syarikat yang baik! Lihat beberapa rakan kongsi bas semasa kami dan kerjasama lain!

Syarikat bas

Tidak kira syarikat anda besar atau kecil, tempatan atau serantau, dan walaupun anda adalah perkhidmatan sewa bas, sentiasa ada cara untuk menyertai CheckMyBus. Tingkatkan jualan tiket anda di pasaran tempatan serta di seluruh dunia dan kami yakin akan menemui model perkongsian yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Lihat semua rakan kongsi kami yang menawarkan sambungan bas antara bandar atau perkhidmatan sewa bas!

Billion Stars Express KKKL Express Malaysia
Mayang Sari Express Eva Express
Grassland Super Nice Express MARA Liner

KAYAK Berjuta-juta sambungan bas dari 89 negara yang boleh didapati pada platform perbandingan KAYAK, termasuk SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi dan HotelsCombined.com. Kami akan memaparkan nama jenama dan logo anda pada halaman KAYAK tanpa sebarang kos tambahan!

OTA, GDS dan banyak lagi

Tidak kira sama ada anda adalah OTA atau GDS, kami boleh membantu anda memaksimumkan capaian anda dan rakan kongsi anda dengan mempunyai akses kepada komuniti pengembara global yang tidak sabar untuk menempah tiket bas mereka dalam talian.

Selain itu, pelanggan anda boleh mendapat manfaat daripada ketersambungan kami kepada perkhidmatan lain yang berkaitan dengan perjalanan mereka. Kerana kami menghubungkan anda dengan hotel, penyedia perkhidmatan bagasi, pemandu pelancong dan banyak lagi!

Omio Busbud
CatchThatBus EasyBus
12Go Asia Bookaway

Hubungi kami sekarang!

CheckMyBus Berminat untuk bekerjasama? Sama ada anda pengendali bas ekspres, OTA, syarikat penyewaan bas atau organisasi yang ingin bekerjasama, hubungi kami melalui e-mel di: partner@checkmybus.com.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.