Notis Undang-Undang

Ketahui lebih lanjut tentang CheckMyBus

Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
CheckMyBus GmbH mengendalikan enjin carian untuk laluan perkhidmatan bas ekspres nasional dan antarabangsa. Portal perbandingan ini membolehkan para pengunjung kami memeriksa tawaran harga tiket, masa berlepas, laluan, kemudahan dan maklumat trip selanjutnya. Di samping itu tawaran agensi carpooling, syarikat tren dan syarikat penerbangan juga boleh dibandingkan. Pengguna yang memilih trip mereka akan diarahkan ke halaman luaran syarikat pengangkutan untuk menempah tiket anda. CheckMyBus tidak mengendalikan laluan atau laluan dan juga tidak menjual tiket yang dibandingkan dalam carian kami. Tiada data peribadi dijanakan.

Anda sedang mencari maklumat mengenai Perlindungan Data? Sila klik disini untuk maklumat yang lebih lanjut.

Maklumat selaras dengan akta § 5 TMG:

CheckMyBus GmbH
Fürther Straße 226a
90403 Nuremberg (Germany)

Diwakili oleh:

Marc Hofmann, Tino Marx

Hubungi kami:

Telefon: +49 (0) 911 310440-0
Faks: +49 (0) 911 310440-99
E-mel: info@checkmybus.com

Pendaftaran:

Pendaftaran Perniagaan.
Mahkahmah Pendaftaran: Nuremberg
Nombor Pendaftaran: HRB 30402

Nombor Cukai Nilai Tambah atau VAT mengikut akta § 27a Value Added Tax Act:

DE 289904210
Sumber Jerman: Dihasilkan oleh Penjana Notis Undang-Undang dari www.e-recht24.de

Pelaksanaan reka bentuk:

Sila dapatkan maklumat lanjut di sini mengenai pelaksanaan reka bentuk dan penggunaan foto.

Sekatan Liabiliti:

Liabiliti untuk Kandungan

Kandungan halaman kami telah disusun dengan penuh berhati-hati. Walau bagaimanapun, kami tidak memikul sebarang liabiliti mengenai ketepatan, kelengkapan dan topik kandungan tersebut. Selaras dengan Artikel 7, Seksyen 1 TMG kami, sebagai penyedia perkhidmatan, bertanggungjawab ke atas kandungan kami sendiri di halaman ini dengan mematuhi undang-undang. Menurut perenggan 8 hingga 10 TMG, walau bagaimanapun, kami tidak diwajibkan sama ada untuk memantau maklumat pihak ketiga, yang telah dipindahkan atau disimpan, atau untuk mencari keadaan yang mungkin menunjukkan aktiviti yang menyalahi undang-undang. Tanggungjawab untuk mengalih keluar atau menyekat penggunaan maklumat mengikut undang-undang akan kekal tidak terjejas. Sebarang liabiliti dalam hal ini, walau bagaimanapun, hanya boleh dilakukan dari saat pengetahuan tentang pelanggaran undang-undang tertentu diperolehi. Kami akan segera mengeluarkan kandungan ini apabila pelanggaran tersebut ditemui.

Liabiliti untuk Pautan

Tawaran kami mengandungi pautan ke laman web luar dari pihak ketiga. Kami tidak mempunyai sebarang pengaruh terhadap kandungan di laman web pihak ketiga. Oleh itu, kami tidak boleh bertanggungjawab untuk kandungan ini. Liabiliti untuk halaman yang dipautkan terletak secara eksklusif dengan pengendali atau pembekal mereka. Halaman yang dipautkan telah disemak untuk kemungkinan pelanggaran undang-undang pada masa pautan di buat. Kandungan haram tidak dapat dikenal pasti pada masa penepatan pautan. Walau bagaimanapun, kami tidak boleh secara wajar dijangka sentiasa memantau kandungan halaman yang dipautkan tanpa sebarang petunjuk bahawa undang-undang telah dilanggar. Kami akan segera mengeluarkan pautan tersebut apabila terdapat pelanggaran.

Undang-undang Hak Cipta

Kandungan dan karya pada halaman ini yang disusun oleh pengendali mereka adalah tertakluk kepada undang-undang hak cipta Jerman. Duplikasi, pemprosesan, pengedaran serta apa-apa jenis eksploitasi, yang melampaui had undang-undang hak cipta, memerlukan kebenaran secara bertulis daripada author atau pencipta masing-masing. Muat turun dan salinan dari halaman ini hanya dibenarkan untuk kegunaan peribadi, bukan penggunaan komersial. Setakat kandungan halaman ini tidak disusun atau di kumpul oleh pengendali, hak cipta pihak ketiga hendaklah dipatuhi. Khususnya, kandungan pihak ketiga hendaklah ditandakan sedemikian. Sekiranya anda masih menyedari tentang pelanggaran hak cipta, kami mohon anda untuk memaklumkan kami sewajarnya. Kami akan segera mengeluarkan kandungan tersebut apabila terdapat pelanggaran.

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.