Bas dari Pattaya ke Koh Chang

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Pattaya ke Koh Chang

Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Pattaya ke Koh Chang? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Pattaya ke Koh Chang anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Bas dari Pattaya ke Koh Chang: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murah RM 77.08
Bas terpantas 5h 0m
Bas terawal 7:00 PG
Bas terakhir 9:00 PG
Laluan bas harian 1 Ø
Jarak 185.8 km
Syarikat bas 35 Group Pattaya, Jumping Frog Travel, Burapha
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Pattaya ke Koh Chang, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Pattaya dan tiba di Koh Chang bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Pattaya ke Koh Chang untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Pattaya untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Koh Chang Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Koh Chang. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Pattaya. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Koh Chang, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Apakah senarai bas termurah yang biasanya beroperasi dari Pattaya ke Koh Chang?

Senarai bas boleh berubah. Semua pengendali bas di bawah biasanya menyediakan perkhidmatan bas dari Pattaya ke Koh Chang tetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • 35 Group Pattaya
  9:00 PG
  Pattaya - Pattaya 3rd Rd
  Tempoh 5h 0m
  2:00 PTG
  Koh Chang - Pier
  dari RM 77.08
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 21/05/2021
 • Jumping Frog Travel
  9:00 PG
  Pattaya - Green Hotel South Pattaya
  Tempoh 6h 0m
  3:00 PTG
  Koh Chang - Ferry Center
  dari RM 82.40
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 30/04/2021
 • Burapha
  7:00 PG
  Pattaya - Big C South Pattaya
  Tempoh 6h 0m
  1:00 PTG
  Koh Chang- Kai Bae Beach
  dari RM 87.09
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 08/11/2021

Bas Pattaya Koh Chang: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Pattaya sebagai tempat berlepas dan Koh Chang sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Koh Chang ke Pattaya, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariPattaya ke Koh Chang, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Pattaya ke Koh Chang!

Semua perhentian bas di Pattaya dan Koh Chang

Stesen
Klong Son
Ko Chang , 23170 Koh Chang (Thailand)
Koh Chang
Koh Chang (Thailand)
Koh Chang - Centara Koh Chang Tropicana Resort
Koh Chang (Thailand)
Koh Chang - Ferry Center
Koh Chang (Thailand)
Koh Chang - Haad Sai Khao
Koh Chang (Thailand)
Koh Chang - Pier
Koh Chang Pier, Thanon Rural , 23170 Koh Chang (Thailand)
Koh Chang - Ranong
Koh Chang (Thailand)
Koh Chang area
Koh Chang (Thailand)
Koh Chang- Kai Bae Beach
Koh Chang (Thailand)

Bas Pattaya - Koh Chang: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Pattaya ke Koh Chang?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 77.08. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Pattaya ke Koh Chang akan mengambil?

Bas terpantas dari Pattaya ke Koh Chang hanya mengambil masa 5h 0m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Pattaya ke Koh Chang?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Pattaya ke Koh Chang. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Koh Chang dari Pattaya.

Bilakah bas pertama dari Pattaya bertolak ke Koh Chang?

Bas paling awal berlepas dari Pattaya ke Koh Chang pada pukul 7:00 PG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Pattaya ke Koh Chang?

Bas terakhir berlepas dari Pattaya ke Koh Chang pada pukul 9:00 PG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Pattaya ke Koh Chang?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Pattaya - Koh Chang secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Pattaya ke Koh Chang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Pattaya ke Koh Chang pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Pattaya dan Koh Chang

Laluan bas dariPattaya dan Koh Chang

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.