Bas ke Nimes

Pilihan perjalanan bas ke Nimes dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Nimes
 • BlaBlaCar Bus
  9:35 PTG
  Marseille Airport
  Tempoh 1h 20m
  10:55 PTG
  Nimes - Parking Relais Parnasse
  dariRM 34.31

Tiket tren murah ke Nimes
 • SNCF
  8:08 PG
  Perpignan
  Tempoh 2h 45m
  10:53 PG
  Nimes
  dariRM 4.91
1116 Sambungan bas
3 stesen bas
6 syarikat bas
RM 4.91 perjalanan murah
Fakta Nimes
Perancis
148,236
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Nimes?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Nimes dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Nimes bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Nimes bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Nimes.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Nimes sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Nimes, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Nimes? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Nimes.
Nikmati bas anda ke Nimes dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Nimes

Stesen
Nimes - central bus station
Place de l'Onu / Allée Boissy d'Anglas , 30000 Nimes (Perancis)
Nimes - Parking Relais Parnasse
Avenue du Languedoc 77, 30900 Nimes (Perancis)
Nimes - Station
Avenue Feuchères 18, 30000 Nimes (Perancis)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Nimes

Bilakah bas akan bertolak ke Nimes?

Masa tiba di Nimes bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Nimes?

Sama ada terdapat laluan terus ke Nimes bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Nimes. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Nimes?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Nimes. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Nimes?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Soket selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Nimes untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Nimes

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Nimes
Tiket bas tempatan sehalaRM 6.38
Pas bulananRM 147.26
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 26.16
Teksi jarak pertengahanRM 44.12
Teksi jarak jauhRM 106.98
PetrolRM 5.89
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 73.63
Hidangan 3-course menuRM 110.45
Cappuccino kecilRM 7.36
Satu bir draf besarRM 14.73
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 5.08
Hidangan dagingRM 2.54

Bandar-bandar berdekatan dengan Nimes: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Nimes juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Montpellier, Avignon or Arles, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Nimes kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Salon-de-Provence, Orange, Cavaillon dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Avignon Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.