Bas ke Mutters

Pilihan perjalanan bas ke Mutters dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Mutters?
 • ÖBB
  10:19 PG
  Innsbruck
  Tempoh 0h 7m
  10:26 PG
  Mutters
  dariRM 13.05
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 26/08/2020
0 Sambungan bas
0 stesen bas
0 syarikat bas
RM 13.05 perjalanan murah
Fakta Mutters
Austria
1,987
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Mutters?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Mutters dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Mutters bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Mutters bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Mutters.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Mutters sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Mutters, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Mutters? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Mutters.
Nikmati bas anda ke Mutters dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Mutters

Bilakah bas akan bertolak ke Mutters?

Masa tiba di Mutters bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Mutters?

Sama ada terdapat laluan terus ke Mutters bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Mutters. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Mutters?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Mutters. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Mutters?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Mutters untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Mutters

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Mutters
Tiket bas tempatan sehalaRM 13.55
Pas bulananRM 250.89
Orang menggunakan bas atau trem66.67 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 41.15
Teksi jarak pertengahanRM 61.23
Teksi jarak jauhRM 131.51
PetrolRM 6.09
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 52.69
Hidangan 3-course menuRM 137.99
Cappuccino kecilRM 13.30
Satu bir draf besarRM 17.56
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 11.87
Hidangan dagingRM 19.94
Botol airRM 3.49
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 30.11

Bandar-bandar berdekatan dengan Mutters: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Mutters juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Innsbruck, Merano or Garmisch-Partenkirchen, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Mutters kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Brixen, Bad Toelz, Fuessen dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Innsbruck Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.