Semua bas dari dan ke Austria

Pilihan perjalanan bas dari, ke dan di dalam Austria dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
¿Ingin menggunakan perkhidmatan bas di Austria?
CheckMyBus menunjukkan semua laluan bas di Austria, masa berlepas, perhentian bas, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi. Kami telah mengumpulkan laluan bas yang paling popular di Austria, serta bandar-bandar yang mempunyai jumlah laluan bas terbanyak. Anda dapat melihat sepintas lalu jika bas anda didapati di Austria.
Laluan anda tidak disediakan? Dalam carian anda sila berikan tempat berlepas dan destinasi di Austria serta pilih tarikh perjalanan anda. Jika anda tidak bersendirian, sila pilih bilangan penumpang dan mulakan carian anda. Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda. Jika ada, kami akan menunjukkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan yang lain seperti tren, carpool dan kapal terbang yang anda boleh gunakan di Austria.
Nikmati perjalanan bas anda dengan CheckMyBus!

Laluan bas popular di Austria

Bandar dengan laluan paling bas Austria

Terminal bas lain di Austria

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.