Bas dari Miri Airport (MYY) ke Kota Kinabalu

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Miri Airport ke Kota Kinabalu
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua stesen bas dan perhentian di Miri Airport dan Kota Kinabalu

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Miri Airport dan Kota Kinabalu.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Miri Airport ke Kota Kinabalu

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Miri Airport hingga Kota Kinabalu? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Miri Airport ke Kota Kinabalu? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Miri Airport ke Kota Kinabalu

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Miri Airport Kota Kinabalu?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Miri Airport-Kota Kinabalu boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Miri Airport ke Kota Kinabalu?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Kota Kinabalu.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Miri Airport ke Kota Kinabalu setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Miri Airport ke Kota Kinabalu dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kota Kinabalu dari Miri Airport?

Bas perantara terpantas dari Miri Airport ke Kota Kinabalu ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Miri Airport ke Kota Kinabalu akan berlepas?

Bas paling awal ke Kota Kinabalu akan berlepas dari Miri Airport pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Miri Airport ke Kota Kinabalu?

Bas terakhir akan berlepas ke Kota Kinabalu dari Miri Airport pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Miri Airport Kota Kinabalu ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Miri Airport ke Kota Kinabalu, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Miri Airport dan Kota Kinabalu?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Miri Airport dan Kota Kinabalu dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kota Kinabalu dari Miri Airport?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Miri Airport - Kota Kinabalu secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Miri Airport - Kota Kinabalu?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Miri Airport ke Kota Kinabalu untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Miri Airport dan Kota Kinabalu

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Miri Airport dan daripada Kota Kinabalu. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.