Bas ke Millau

Pilihan perjalanan bas ke Millau dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Millau?
 • FlixBus
  2:05 PG
  Bourges
  Tempoh 5h 15m
  7:20 PG
  Millau
  dariRM 95.29
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 27/07/2021
131 Sambungan bas
2 stesen bas
1 syarikat bas
RM 50.13 perjalanan murah
Fakta Millau
Perancis
23,307
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Millau?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Millau dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Millau bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Millau bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Millau.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Millau sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Millau, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Millau? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Millau.
Nikmati bas anda ke Millau dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Millau

Stesen
Millau
Rue de Belfort 2, 12100 Millau (Perancis)
Millau Central Station
Millau (Perancis)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Millau

Bilakah bas akan bertolak ke Millau?

Masa tiba di Millau bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Millau?

Sama ada terdapat laluan terus ke Millau bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Millau. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Millau?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Millau. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Millau?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Millau untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Maklumat perjalanan Millau

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Millau
Tiket bas tempatan sehalaRM 8.53
Gunakan teksi atau kereta
PetrolRM 5.02
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 60.21
Hidangan 3-course menuRM 100.36
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 1.36
Hidangan dagingRM 1.36

Laluan bas paling popular dari dan ke Millau

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.