Bas dari Melbourne ke Adelaide

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Melbourne ke Adelaide

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Melbourne ke Adelaide? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Melbourne ke Adelaide anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Bas dari Melbourne ke Adelaide: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murahRM 110.88
Bas terpantas8h 50m
Bas terawal9:15 PTG
Bas terakhir10:10 PTG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak653.7 km
Syarikat basFirefly Express
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Melbourne ke Adelaide, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Melbourne dan tiba di Adelaide bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Melbourne ke Adelaide untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Melbourne untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Adelaide Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Adelaide. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Melbourne. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Adelaide, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Laluan bas paling murah dari Melbourne ke Adelaide

Hari ini
dari RM 205.92
Esok
dari RM 205.92
17/06
dari RM 110.88
18/06
dari RM 205.92
19/06
dari RM 205.92
20/06
dari RM 110.88

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • Firefly Express
  9:15 PTG
  Melbourne, VIC - Southern Cross Terminal
  Tempoh 9h 45m
  7:00 PG
  Adelaide, SA - Travel Centre
  dariRM 110.88
 • Firefly Express
  10:10 PTG
  Melbourne, VIC - Melton
  Tempoh 8h 50m
  7:00 PG
  Adelaide, SA - Travel Centre
  dariRM 110.88

Bas Melbourne Adelaide: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Melbourne sebagai tempat berlepas dan Adelaide sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Adelaide ke Melbourne, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariMelbourne ke Adelaide, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Melbourne ke Adelaide!

Semua perhentian bas di Melbourne dan Adelaide

Stesen
Adelaide, SA
Franklin St  110 , 5000  Adelaide  (Australia)
Adelaide, SA - Bolivar
Port Wakefield Rd 965, 5110  Adelaide  (Australia)
Adelaide, SA - Travel Centre
Franklin St 85 , 5000  Adelaide  (Australia)

Bas Melbourne - Adelaide: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Melbourne ke Adelaide?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 110.88. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Melbourne ke Adelaide akan mengambil?

Bas terpantas dari Melbourne ke Adelaide hanya mengambil masa 8h 50m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Melbourne ke Adelaide?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Melbourne ke Adelaide. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Adelaide dari Melbourne.

Bilakah bas pertama dari Melbourne bertolak ke Adelaide?

Bas paling awal berlepas dari Melbourne ke Adelaide pada pukul 9:15 PTG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Melbourne ke Adelaide?

Bas terakhir berlepas dari Melbourne ke Adelaide pada pukul 10:10 PTG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Melbourne ke Adelaide?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Melbourne - Adelaide secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Melbourne ke Adelaide?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Melbourne ke Adelaide pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Melbourne dan Adelaide

Laluan bas dariMelbourne dan Adelaide

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.