Bas ke Adelaide

Pilihan perjalanan bas ke Adelaide dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Adelaide
Waktu Tempatan
NegaraAustralia
Penduduk1.23 Juta
Sambungan Bas43
Stesen Bas6
Syarikat Bas2
Perjalanan MurahRM 105.96
Anda ingin mengambil bas ke Adelaide?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Adelaide dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Adelaide bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Adelaide bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Adelaide.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Adelaide sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Adelaide, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Adelaide? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Adelaide.
Nikmati bas anda ke Adelaide dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Adelaide

Stesen
Adelaide, SA
Franklin St  110 , 5000 Adelaide (Australia)
Adelaide, SA - Bolivar
Port Wakefield Rd 965, 5110 Adelaide (Australia)
Adelaide, SA - Prospect - Target
Adelaide (Australia)
Adelaide, SA - Smithfield
Adelaide (Australia)
Adelaide, SA - Travel Centre
Franklin St 85 , 5000 Adelaide (Australia)
Adelaide, SA - Ward St
Adelaide (Australia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Adelaide

Bilakah bas akan bertolak ke Adelaide?

Masa tiba di Adelaide bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Adelaide?

Sama ada terdapat laluan terus ke Adelaide bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Adelaide. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Adelaide?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Adelaide. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Adelaide?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Adelaide untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Adelaide

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraAdelaide dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.