Bas ke Máncora

Pilihan perjalanan bas ke Máncora dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Máncora
 • Civa
  8:00 PG
  Piura
  Tempoh 3h 0m
  11:00 PG
  Máncora
  dariRM 25.94
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Máncora?
 • Superciva
  11:07 PG
  Sullana
  Tempoh 2h 26m
  1:33 PTG
  Máncora
  dariRM 93.38
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 22/06/2021
111 Sambungan bas
3 stesen bas
4 syarikat bas
RM 25.94 perjalanan murah
Fakta Máncora
Peru
9,101
Sol
Anda ingin mengambil bas ke Máncora?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Máncora dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Máncora bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Máncora bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Máncora.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Máncora sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Máncora, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Máncora? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Máncora.
Nikmati bas anda ke Máncora dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Máncora

Stesen
Máncora
Máncora (Peru)
Máncora
Máncora (Peru)
Máncora
Máncora (Peru)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Máncora

Bilakah bas akan bertolak ke Máncora?

Masa tiba di Máncora bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Máncora?

Sama ada terdapat laluan terus ke Máncora bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Máncora. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Máncora?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Máncora. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Máncora?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Penyaman Udara dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Máncora untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Máncora: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Máncora juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Piura, Sullana or Talara, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.