Bas ke Cuzco

Pilihan perjalanan bas ke Cuzco dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Cuzco
 • Civa
  6:45 PTG
  Puerto Maldonado Central Bus Station
  Tempoh 8h 20m
  3:05 PG
  Cuzco
  dariRM 40.63
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Cuzco?
 • Econociva
  1:15 PTG
  Lima
  Tempoh 22h 18m
  11:33 PG
  Cuzco
  dariRM 71.11
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 19/06/2021
119 Sambungan bas
4 stesen bas
4 syarikat bas
RM 40.63 perjalanan murah
Fakta Cuzco
Peru
312,140
Sol
Anda ingin mengambil bas ke Cuzco?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Cuzco dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Cuzco bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Cuzco bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Cuzco.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Cuzco sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Cuzco, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Cuzco? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Cuzco.
Nikmati bas anda ke Cuzco dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Cuzco

Stesen
Cusco - Central Bus Station Terminal Terrestre
08007 Cuzco (Peru)
Cusco - Estacion Wanchaq
Av. Pachacuteq , 08000 Cuzco (Peru)
Cuzco - Estacion de Colectivos
Cuzco (Peru)
Cuzco - San Pedro Station
Cascaparo 154, 08002 Cuzco (Peru)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Cuzco

Bilakah bas akan bertolak ke Cuzco?

Masa tiba di Cuzco bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Cuzco?

Sama ada terdapat laluan terus ke Cuzco bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Cuzco. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Cuzco?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Cuzco. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Cuzco?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Cuzco untuk tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.