Bas ke Lostallo

Pilihan perjalanan bas ke Lostallo dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Lostallo
 • Calanda Viaggi
  5:55 PG
  Turate
  Tempoh 1h 50m
  7:45 PG
  Lostallo
  dariRM 401.42
11 Sambungan bas
2 stesen bas
1 syarikat bas
RM 401.42 perjalanan murah
Fakta Lostallo
Switzerland
760
Swiss Franc
Anda ingin mengambil bas ke Lostallo?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Lostallo dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Lostallo bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Lostallo bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Lostallo.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Lostallo sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Lostallo, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Lostallo? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Lostallo.
Nikmati bas anda ke Lostallo dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Lostallo

Stesen
Lostallo - Cabbiolo, Sud
Lostallo (Switzerland)
Lostallo - Posta
Ca d'Magrin , 6558 Lostallo (Switzerland)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Lostallo

Bilakah bas akan bertolak ke Lostallo?

Masa tiba di Lostallo bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Lostallo?

Sama ada terdapat laluan terus ke Lostallo bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Lostallo. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Lostallo?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Lostallo. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Lostallo?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Lostallo untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Lostallo

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Lostallo
Tiket bas tempatan sehalaRM 10.29
Pas bulananRM 280.52
Orang menggunakan bas atau trem20 %
Orang menggunakan tren atau metro20 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 65.45
Teksi jarak pertengahanRM 102.85
Teksi jarak jauhRM 233.75
PetrolRM 6.53
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 93.51
Hidangan 3-course menuRM 280.52
Cappuccino kecilRM 15.62
Satu bir draf besarRM 28.05
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 13.89
Hidangan dagingRM 24.65
Botol airRM 6.75
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 56.10

Bandar-bandar berdekatan dengan Lostallo: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Lostallo juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Bergamo, Como or Varese, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Lostallo kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Gallarate, Chur, Lugano dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.