Bas ke Geneva

Pilihan perjalanan bas ke Geneva dengan CheckMyBus

swap
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Geneva
Waktu Tempatan
Negara Switzerland
Penduduk 198,979
Mata Wang Swiss Franc
Sambungan Bas 1891
Stesen Bas 14
Syarikat Bas 14
Perjalanan Murah RM 18.99
Anda ingin mengambil bas ke Geneva?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Geneva dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Geneva bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Geneva bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Geneva.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Geneva sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Geneva, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Geneva? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Geneva.
Nikmati bas anda ke Geneva dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Geneva

Stesen
Geneva - Central Bus Station
Place Dorcière 5, 1201  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Central station
Place de Cornavin , 1201  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Chambésy
Geneva  (Switzerland)
Geneva - Charmilles
1203  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Étoile
Carrefour de l'Etoile 1, 1211  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Jonction
1205  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Métropole
Place de la Métropole , 1204  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Mont Blanc
1201  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Place des Eaux-Vives
Rue du Rhône , 1207   Geneva  (Switzerland)
Geneva - Plage
Quai Gustave-Ador, 1207 Genève, Switzerland , 1207  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Rive
1204  Geneva  (Switzerland)
Geneva - Sécheron
Geneva  (Switzerland)
Geneva - Seujet
Geneva  (Switzerland)
Geneva - Terrassière
1207  Geneva  (Switzerland)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Geneva

Bilakah bas akan bertolak ke Geneva?

Masa tiba di Geneva bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Geneva?

Sama ada terdapat laluan terus ke Geneva bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Geneva. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Geneva?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Geneva. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Geneva?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Bagasi tangan dan Bagasi Percuma selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Geneva untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Geneva

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraGeneva dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Laluan bas

Bandar-bandar berdekatan dengan Geneva: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Geneva juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Lausanne, Chambery or Annecy, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Geneva kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Thonon-les-Bains, Annemasse, Aix-les-Bains dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Geneva Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.