Bas ke Losone

Pilihan perjalanan bas ke Losone dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati dari Losone?
 • door2gate by Flibco
  12:00 PG
  Losone
  Tempoh 1h 0m
  1:00 PG
  Milan Malpensa Airport
  dariRM 175.62
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 19/07/2021
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 175.62 perjalanan murah
Fakta Losone
Switzerland
6,070
Swiss Franc
Anda ingin mengambil bas ke Losone?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Losone dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Losone bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Losone bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Losone.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Losone sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Losone, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Losone? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Losone.
Nikmati bas anda ke Losone dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Losone

Stesen
Losone - Via Mezzana
Via Mezzana , 6616 Losone (Switzerland)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Losone

Bilakah bas akan bertolak ke Losone?

Masa tiba di Losone bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Losone?

Sama ada terdapat laluan terus ke Losone bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Losone. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Losone?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Losone. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Losone?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Ruang simpanan bagasi kabin selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Losone untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Losone

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Losone
Tiket bas tempatan sehalaRM 10.29
Pas bulananRM 280.52
Orang menggunakan bas atau trem20 %
Orang menggunakan tren atau metro20 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 65.45
Teksi jarak pertengahanRM 102.85
Teksi jarak jauhRM 233.75
PetrolRM 6.53
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 93.51
Hidangan 3-course menuRM 280.52
Cappuccino kecilRM 15.62
Satu bir draf besarRM 28.05
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 13.89
Hidangan dagingRM 24.65
Botol airRM 6.75
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 56.10

Bandar-bandar berdekatan dengan Losone: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Losone juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Como, Busto Arsizio or Varese, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Losone kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Gallarate, Lugano, Lainate dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Milan Malpensa Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.