Bas ke Lobato

Pilihan perjalanan bas ke Lobato dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Lobato?
 • Viação Garcia
  4:50 PTG
  Atalaia, PR
  Tempoh 0h 30m
  5:20 PTG
  Lobato, PR
  dariRM 5.26
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 01/02/2021
14 Sambungan bas
1 stesen bas
3 syarikat bas
RM 5.31 perjalanan murah
Fakta Lobato
Brazil
4,658
Brazilian real
Anda ingin mengambil bas ke Lobato?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Lobato dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Lobato bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Lobato bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Lobato.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Lobato sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Lobato, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Lobato? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Lobato.
Nikmati bas anda ke Lobato dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Lobato

Stesen
Lobato, PR
R. Afonso Pena 220-278, 86790-000 Lobato (Brazil)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Lobato

Bilakah bas akan bertolak ke Lobato?

Masa tiba di Lobato bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Lobato?

Sama ada terdapat laluan terus ke Lobato bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Lobato. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Lobato?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Lobato. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Lobato?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Tandas dan Penyaman Udara selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Lobato untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Lobato: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Lobato juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Maringá, Cambé or Paranavaí, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Lobato kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Rolândia, Mandaguari, Marialva dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.