Bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket manakah yang paling murah untuk laluan bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri? Bas apakah yang terpantas? Semasa mencari bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri anda boleh membuat perbandingan untuk semual laluan dan syarikat bas. Dengan satu klik cari semua jadual bas!

Bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri: Fakta mengenai laluan bas

Bas paling murahRM 283.79
Bas terpantas4h 0m
Bas terawal7:00 PG
Bas terakhir7:00 PG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak289.7 km
Syarikat basCauseway Link Express
Sekiranya anda ingin menempah tiket bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri, CheckMyBus boleh membantu anda!
Cari waktu yang tepat bas bertolak dari Kuala Lumpur dan tiba di Iskandar Puteri bagi hari-hari berikutnya untuk merancang perjalanan anda dengan yakin. Dengan kami, anda akan menerima maklumat mengenai hentian bas yang sedia ada dan semua masa perjalanan serta kemudahan yang ditawarkan oleh pelbagai syarikat bas seperti WiFi dan penghawa dingin. Ingin berjimat? Anda boleh membandingkan harga antara semua syarikat bas yang bergerak dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri untuk mendapatkan harga tiket bas termurah.
Kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlu ketahui tentang bas ekspres jarak jauh di Kuala Lumpur untuk membantu anda memulakan perjalanan anda secara lancar serta ketibaan yang selesa di Iskandar Puteri Merancang perjalanan yang lebih jauh? Kami juga menunjukkkan kepada anda beberapa pilihan untuk perjalanan yang seterusnya dari Iskandar Puteri. Tiada sambungan langsung? Lihat cadangan kami untuk destinasi alternatif dari Kuala Lumpur. Perlu mengambil penerbangan? Bila anda tiba di Iskandar Puteri, anda boleh menggunakan enjin carian kami untuk mencari kemudahan perkhidmatan transit ke lapangan terbang yang berdekatan.

Apakah senarai bas termurah yang biasanya beroperasi dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri?

Senarai bas boleh berubah. Semua pengendali bas di bawah biasanya menyediakan perkhidmatan bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri tetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • Causeway Link Express
  7:00 PG
  Kuala Lumpur - Stesen Sentral
  Tempoh 4h 0m
  11:00 PG
  Iskandar Puteri - Legoland Malaysia
  dariRM 283.79
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 29/04/2020

Bas Kuala Lumpur Iskandar Puteri: Maklumat lanjut

Kemas kini hasil carian anda untuk memenuhi keperluan perjalanan anda.
Kami telah menetapkan Kuala Lumpur sebagai tempat berlepas dan Iskandar Puteri sebagai destinasi dalam bar carian kami. Anda hanya perlu memilih tarikh perjalanan dari kalendar untuk mengemas kini carian anda. Sebagai cadangan, kami menetapkan tarikh perjalanan lalai untuk beberapa hari awal. Secara amnya, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka.
Adakah anda merancang perjalanan balik? Jika anda sudah pasti bila anda akan pulang dari Iskandar Puteri ke Kuala Lumpur, maka anda hanya perlu memilih tarikh kembali untuk mengambil kira ke dalam hasil carian anda.
Jika anda ingin melakukan perjalanan dengan orang lain,sila pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menapis dan menyesuaikan hasil carian mengikut harga, masa perlepasan dan masa ketibaan. Anda juga boleh menapis hasil carian anda untuk mencari perhentian bas dan syarikat bas yang sesuai dan relevan berdasarkan keperluan anda.
Sementara anda mencari bas dariKuala Lumpur ke Iskandar Puteri, anda juga boleh membuat perbandingan dengan mod pengangkutan lain seperti tren, penerbangan dan carpool.
Kami berharap anda dapat menikmati perjalanan bas yang selesa dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri!

Semua perhentian bas di Kuala Lumpur dan Iskandar Puteri

Stesen
Iskandar Puteri - Legoland Malaysia
Jalan Legoland No 7, 79250  Iskandar Puteri  (Malaysia)
Iskandar Puteri - Mall of Medini
Jln Legoland , 79100  Iskandar Puteri  (Malaysia)
Iskandar Puteri - Puteri Harbour
Iskandar Puteri  (Malaysia)

Bas Kuala Lumpur - Iskandar Puteri: Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas

Berapakah harga perjalanan bas untuk laluan dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri?

Ia bergantung pada beberapa perkara seperti hari dan masa perjalanan. Perjalanan termurah boleh didapati dari harga RM 283.79. Bandingkan tawaran dan jimat wang!

Berapa lama perjalanan bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri akan mengambil?

Bas terpantas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri hanya mengambil masa 4h 0m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan boleh mengambil masa yang lebih lama ketika trafik.

Adakah terdapat laluan terus dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri. Gunalah fungsi carian kami untuk mencari tarikh perjalanan pilihan untuk laluan terus ke Iskandar Puteri dari Kuala Lumpur.

Bilakah bas pertama dari Kuala Lumpur bertolak ke Iskandar Puteri?

Bas paling awal berlepas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri pada pukul 7:00 PG. Masa berlepas mungkin akan berbeza pada hujung minggu dan pada hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Bilakah bas terakhir berlepas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri?

Bas terakhir berlepas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri pada pukul 7:00 PG. Harap maklum bahawa masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Guna enjin carian kami untuk mencari masa yang sesuai dengan tarikh perjalanan anda.

Apakah yang boleh saya bawa semasa perjalanan bas dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri?

Setiap pengendali bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas.Kebanyakan pengendali bas, membolehkan anda membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Lumpur - Iskandar Puteri secara percuma. Dengan enjin carian kami, anda boleh mencari perjalanan bas yang paling sesuai.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas untuk laluan Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan bas jarak jauh menawarkan kemudahan WiFi supaya anda dapat berhubung sepanjang perjalanan dan berkongsi lokasi anda dengan rakan-rakan. Penyaman udara di dalam bas membolehkan anda menikmati perjalanan yang selesa. Anda boleh menggunakan fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas untuk perjalanan dari Kuala Lumpur ke Iskandar Puteri pada tarikh perjalanan tertentu.

Bandingkan Kuala Lumpur dan Iskandar Puteri

Laluan bas dariKuala Lumpur dan Iskandar Puteri

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.