Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Kuala Besut ke Pasir Puteh dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Semua stesen bas dan perhentian di Kuala Besut dan Pasir Puteh

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Kuala Besut dan Pasir Puteh.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Kuala Besut ke Pasir Puteh

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Kuala Besut hingga Pasir Puteh? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Kuala Besut ke Pasir Puteh? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Kuala Besut ke Pasir Puteh

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Kuala Besut Pasir Puteh?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Kuala Besut-Pasir Puteh boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Kuala Besut ke Pasir Puteh?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Pasir Puteh.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Kuala Besut ke Pasir Puteh setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Kuala Besut ke Pasir Puteh dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Pasir Puteh dari Kuala Besut?

Bas perantara terpantas dari Kuala Besut ke Pasir Puteh ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Kuala Besut ke Pasir Puteh akan berlepas?

Bas paling awal ke Pasir Puteh akan berlepas dari Kuala Besut pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Kuala Besut ke Pasir Puteh?

Bas terakhir akan berlepas ke Pasir Puteh dari Kuala Besut pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Kuala Besut Pasir Puteh ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Kuala Besut ke Pasir Puteh, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Kuala Besut dan Pasir Puteh?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Kuala Besut dan Pasir Puteh dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Pasir Puteh dari Kuala Besut?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Kuala Besut - Pasir Puteh secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Kuala Besut - Pasir Puteh?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Kuala Besut ke Pasir Puteh untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Kuala Besut dan Pasir Puteh

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Kuala Besut dan daripada Pasir Puteh. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.