Bas ke Klink

Pilihan perjalanan bas ke Klink dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Klink. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Klink serta mod pengangkutan alternatif.
 • Deutsche Bahn
  12:50 PG
  Gransee
  Tempoh 0h 54m
  1:44 PG
  Neubrandenburg
  dariRM 87.72
 • Deutsche Bahn
  1:36 PTG
  Neubrandenburg
  Tempoh 2h 53m
  4:29 PTG
  Stralsund
  dariRM 98.07
 • Deutsche Bahn
  2:33 PTG
  Neubrandenburg
  Tempoh 1h 37m
  4:10 PTG
  Greifswald
  dariRM 98.07
 • Deutsche Bahn
  9:33 PG
  Neubrandenburg
  Tempoh 1h 49m
  11:22 PG
  Lubmin
  dariRM 108.42
 • Deutsche Bahn
  7:19 PTG
  Neubrandenburg
  Tempoh 1h 27m
  8:46 PTG
  Ahlbeck
  dariRM 87.72
134 Sambungan bas
3 stesen bas
1 syarikat bas
RM 87.72 perjalanan murah
Fakta Klink
Jerman
1,160
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Klink?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Klink dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Klink bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Klink bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Klink.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Klink sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Klink, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Klink? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Klink.
Nikmati bas anda ke Klink dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Klink

Stesen
Hauptstraße 41, 17192 Klink (Jerman)
Bundesstraße 192, 17192 Klink (Jerman)
Bundesstraße 192, 17192 Klink (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Klink

Bilakah bas akan bertolak ke Klink?

Masa tiba di Klink bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Klink?

Sama ada terdapat laluan terus ke Klink bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Klink. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Klink?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Klink. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Klink?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Klink untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Klink: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Klink juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Neubrandenburg, Neustrelitz or Loewenberger Land, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Klink kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Malchow, Borgfeld, Linstow dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.