Bas ke Kirchlindach

Pilihan perjalanan bas ke Kirchlindach dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Kirchlindach. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Kirchlindach serta mod pengangkutan alternatif.
 • Union Ivkoni
  6:45 PG
  Freiburg
  Tempoh 1h 0m
  7:45 PG
  Basel
  dariRM 21.93
 • SNCF
  6:51 PG
  Colmar
  Tempoh 0h 47m
  7:38 PG
  Basel
  dariRM 25.09
 • SNCF
  5:37 PG
  Basel
  Tempoh 0h 50m
  6:27 PG
  Colmar
  dariRM 25.09
0 Sambungan bas
0 stesen bas
0 syarikat bas
RM 20.07 perjalanan murah
Fakta Kirchlindach
Switzerland
2,553
Swiss Franc
Anda ingin mengambil bas ke Kirchlindach?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Kirchlindach dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Kirchlindach bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Kirchlindach bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Kirchlindach.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Kirchlindach sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Kirchlindach, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Kirchlindach? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Kirchlindach.
Nikmati bas anda ke Kirchlindach dengan CheckMyBus!

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Kirchlindach

Bilakah bas akan bertolak ke Kirchlindach?

Masa tiba di Kirchlindach bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Kirchlindach?

Sama ada terdapat laluan terus ke Kirchlindach bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Kirchlindach. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Kirchlindach?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Kirchlindach. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Kirchlindach?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Kirchlindach untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Kirchlindach

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Kirchlindach
Tiket bas tempatan sehalaRM 20.57
Pas bulananRM 360.00
Orang menggunakan bas atau trem20 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 50.02
Teksi jarak pertengahanRM 86.48
Teksi jarak jauhRM 214.09
PetrolRM 6.79
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 84.16
Hidangan 3-course menuRM 233.77
Cappuccino kecilRM 20.96
Satu bir draf besarRM 27.88
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 19.20
Hidangan dagingRM 40.51
Botol airRM 4.91
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 70.13

Bandar-bandar berdekatan dengan Kirchlindach: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Kirchlindach juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Basel, Lausanne or Bern, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Kirchlindach kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Biel/Bienne, Lörrach, Köniz dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Basel Mulhouse Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.