Harga bas terbaik dari 5000+ syarikat!

Bas dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong dari

Bandingkan syarikat dan dapatkan harga terbaik dengan CheckMyBus
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik

Hubungan rapat dari Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong

Malangnya tiada sambungan langsung antara Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong pada masa ini. Walau bagaimanapun, kami menemui sambungan ini berhampiran kedua-dua bandar. Semak tawaran di bawah!

Sambungan bas termurah dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong

Setiap hari, bas daripada syarikat bas meninggalkan Pasir Gudang untuk Kampong Baharu Balakong: dalam jadual di bawah, anda akan menemui harga termurah untuk bas di laluan ini, bermula dari 24/07/2024 dan untuk hari-hari berikutnya.

Isnin
Selasa
Rabu
Khamis
Jumaat
Sabtu
Ahad
Isnin 22/07
Selasa 23/07
Rabu 24/07
RM 70
Khamis 25/07
RM 70
Jumaat 26/07
RM 70
Sabtu 27/07
RM 70
Ahad 28/07
RM 75
Isnin 29/07
RM 70
Selasa 30/07
RM 70
Rabu 31/07
RM 70
Khamis 01/08
RM 70
Jumaat 02/08
RM 70
Sabtu 03/08
RM 70
Ahad 04/08
RM 75
Isnin 05/08
RM 70
Selasa 06/08
RM 70
Rabu 07/08
RM 70
Khamis 08/08
RM 70
Jumaat 09/08
RM 85
Sabtu 10/08
RM 75
Ahad 11/08
RM 75
Isnin 12/08
RM 70
Selasa 13/08
RM 70
Rabu 14/08
RM 70
Khamis 15/08
RM 70
Jumaat 16/08
RM 70
Sabtu 17/08
RM 70
Ahad 18/08

Bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan daripada Pasir Gudang kepada Kampong Baharu Balakong

Perjalanan boleh mahal, tetapi ia tidak perlu! Adakah anda ingin mengelak daripada membayar harga yang teruk untuk perjalanan anda? Kemudian ikuti langkah cepat ini untuk menjimatkan wang:

Tempah tiket daripada Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong lebih awal! Lebih awal anda menempah, lebih murah biasanya harganya. Selain itu, anda pasti akan mendapat tempat di dalam bas daripada Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong, berbanding jika anda membelinya pada saat akhir atau terus di stesen .

Jika boleh, elakkan perjalanan pada waktu puncak. Daripada hujung minggu, cuba melancong sepanjang minggu. Perjalanan pada waktu petang atau malam ia juga lebih murah, dan kemudiannya bas dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong juga lebih kosong.

Semua stesen bas dan perhentian di Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong

Peta di bawah menunjukkan kepada anda tempat untuk mencari semua stesen bas di Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong.

Perkhidmatan dan Keselesaan di dalam bas daripada Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong

Ingin tahu kelas tempat duduk yang tersedia pada bas daripada Pasir Gudang hingga Kampong Baharu Balakong? Atau syarikat bas manakah yang menyediakan laluan Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong? Di bawah anda akan menemui jawapan kepada soalan anda.

Soalan lazim tentang bas Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Pasir Gudang Kampong Baharu Balakong?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Pasir Gudang-Kampong Baharu Balakong boleh didapati dari harga . Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah penjimatan saya apabila membandingkan semua bas dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong?

syarikat menawarkan laluan ini dengan harga tiket antara dan . Para penumpang dinasihatkan membuat pembelian tiket seawal mungkin untuk memastikan tiket termurah boleh didapati ke Kampong Baharu Balakong.

Secara purata, berapa banyak sambungan tersedia dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong setiap hari?

Setiap hari, laluan bas Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong dilayan oleh kira-kira sambungan. Dengan carian kami, anda boleh membandingkan masa bas untuk mencari perjalanan yang sempurna.

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kampong Baharu Balakong dari Pasir Gudang?

Bas perantara terpantas dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong ditawarkan oleh dan mengambil masa jam. Tiket bas untuk laluan ini berharga . Dalam konteks ini, tempoh masa perjalanan bas boleh mengambil masa yang lama akibat kesesakan trafik.

Pukul berapa bas pertama dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong akan berlepas?

Bas paling awal ke Kampong Baharu Balakong akan berlepas dari Pasir Gudang pada pukul . Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong?

Bas terakhir akan berlepas ke Kampong Baharu Balakong dari Pasir Gudang pada pukul Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pengendali bas manakah yang beroperasi untuk laluan Pasir Gudang Kampong Baharu Balakong ?

Sekiranya anda mengambil bas perantara dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong, para penumpang boleh melakukan perjalanan mereka dengan syarikat bas . Anda boleh membandingkan semua tiket bas yang sedia ada dengan enjin carian kami dan menempah tiket yang sesuai untuk anda.

Adakah terdapat bas terus antara Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong?

Anda boleh menyemak semua sambungan langsung antara Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong dengan menggunakan carian dan melihat bahagian Perturakan dalam penapis kami. Ini ialah beberapa syarikat yang menawarkan bas terus: .

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kampong Baharu Balakong dari Pasir Gudang?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Pasir Gudang - Kampong Baharu Balakong secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Pasir Gudang - Kampong Baharu Balakong?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Pasir Gudang ke Kampong Baharu Balakong untuk perjalanan anda.

Lebih banyak laluan bas dari Pasir Gudang dan Kampong Baharu Balakong

Berikut ialah gambaran keseluruhan laluan bas paling popular daripada Pasir Gudang dan daripada Kampong Baharu Balakong. Hanya klik pada sambungan pilihan anda, dan anda akan menemui semua butiran tentang laluan bas anda!

Aplikasi CheckMyBus

Muat turun dengan percuma

App Store
CheckMyBus App
Tutup
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus offers, we and our partners use technical, analytical, and marketing cookies to personalize the ads. We remember your anonymized details to provide a personalized experience.