✈ Bas ke Diego Aracena, Iquique Airport (IQQ)

Pilih perjalanan bas ke Diego Aracena, Iquique Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Diego Aracena, Iquique Airport. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Diego Aracena, Iquique Airport serta mod pengangkutan alternatif.
 • Kennybus
  1:00 PTG
  Iquique
  Tempoh 0h 55m
  1:55 PTG
  Pozo Almonte
  dariRM 12.42
 • Turbus
  7:05 PG
  Tocopilla, AN
  Tempoh 3h 25m
  10:30 PG
  Iquique - central bus station
  dariRM 24.25
 • PasajeBus
  7:50 PG
  Iquique
  Tempoh 4h 10m
  12:00 PTG
  Arica, AP
  dariRM 29.57
 • Pullman Bus
  4:00 PTG
  Arica, AP - Central bus station
  Tempoh 4h 50m
  8:50 PTG
  Iquique - central bus station
  dariRM 30.75
 • Pluss Chile
  4:00 PTG
  Iquique - central bus station
  Tempoh 3h 15m
  7:15 PTG
  Tocopilla, AN
  dariRM 35.48
 • Turbus
  4:15 PTG
  Iquique - central bus station
  Tempoh 6h 45m
  11:00 PTG
  Antofagasta, AN - Terminal Tur Bus
  dariRM 37.26
 • Turbus
  2:45 PG
  Antofagasta, AN - Terminal Tur Bus
  Tempoh 6h 30m
  9:15 PG
  Iquique - central bus station
  dariRM 41.40
1 laluan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 12.42 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Diego Aracena, Iquique Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Diego Aracena, Iquique Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Diego Aracena, Iquique Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Diego Aracena, Iquique Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Diego Aracena, Iquique Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Diego Aracena, Iquique Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Diego Aracena, Iquique Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Diego Aracena, Iquique Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Diego Aracena, Iquique Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Diego Aracena, Iquique Airport

Stesen
Diego Aracena, Iquique Airport (Chile)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Diego Aracena, Iquique Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Diego Aracena, Iquique Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Diego Aracena, Iquique Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Diego Aracena, Iquique Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Diego Aracena, Iquique Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Diego Aracena, Iquique Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Diego Aracena, Iquique Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Diego Aracena, Iquique Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Diego Aracena, Iquique Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Diego Aracena, Iquique Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Diego Aracena, Iquique Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.