Bas dari George Town ke Kuantan

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari George Town ke Kuantan

Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaik Jimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyak Jutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telus Bandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari George Town ke Kuantan? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan George Town-Kuantan. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!

Butiran mengenai bas dari George Town ke Kuantan

Bas paling murah RM 49.95
Bas terpantas 8h 0m
Bas terawal 9:00 PTG
Bas terakhir 9:00 PTG
Laluan bas harian 1 Ø
Jarak 368.3 km
Syarikat bas New Asian Travel
Anda ingin mengambil bas dari George Town ke Kuantan?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara George Town dan Kuantan dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari George Town ke Kuantan bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di George Town dan Kuantan yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Kuantan, destinasi alternatif dari George Town. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Kuantan.

Apakah bas termurah yang biasanya beroperasi dari George Town ke Kuantan?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Anda akan mendapati semua pengendali bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan mereka dari George Town ke Kuantan btetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • New Asian Travel
  9:00 PTG
  George Town
  Tempoh 8h 0m
  5:00 PG
  Kuantan
  dari RM 49.95
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 29/03/2020

Bas dari George Town ke Kuantan: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas George Town dan destinasi Kuantan. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Kuantan ke George Town, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Kuantan ke George Town.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan George Town - Kuantan.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan George Town Kuantan.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari George Town ke Kuantan dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di George Town dan Kuantan

Stesen
Kuantan - Stadium Darul Makmur
Jalan Stadium  2704, 25000  Kuantan (Malaysia)
Kuantan - Terminal Sentral Kuantan (Bus Terminal)
Jalan Pintasan Kuantan , 25200  Kuantan (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas George Town Kuantan

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan George Town Kuantan?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan George Town-Kuantan boleh didapati dari harga RM 49.95. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kuantan dari George Town?

Bas ekspres terpantas dari George Town ke Kuantan mengambil masa 8h 0m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari George Town ke Kuantan akan berlepas?

Bas paling awal ke Kuantan akan berlepas dari George Town pada pukul 9:00 PTG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari George Town ke Kuantan?

Bas terakhir akan berlepas ke Kuantan dari George Town pada pukul 9:00 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari George Town ke Kuantan?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariGeorge Town ke Kuantan. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Kuantan dari George Town.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kuantan dari George Town?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan George Town - Kuantan secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas George Town - Kuantan?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari George Town ke Kuantan untuk perjalanan anda.

Bandingkan George Town dan Kuantan

Laluan bas dari George Town dan Kuantan

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.