Bas dari George Town ke Johor Bahru

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari George Town ke Johor Bahru

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik

Butiran mengenai bas dari George Town ke Johor Bahru

Bas paling murahRM 121.53
Bas terpantas7h 50m
Bas terawal9:30 PTG
Bas terakhir9:30 PTG
Laluan bas harian1 Ø
Jarak580.3 km
Syarikat basNew Asian Express
Anda ingin mengambil bas dari George Town ke Johor Bahru?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara George Town dan Johor Bahru dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari George Town ke Johor Bahru bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di George Town dan Johor Bahru yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Johor Bahru, destinasi alternatif dari George Town. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Johor Bahru.

Laluan bas paling murah dari George Town ke Johor Bahru

Hari ini
Esok
23/04
24/04
25/04
26/04

Tiada tarikh tertentu? Berikut adalah gambaran keseluruhan tiket bas termurah.

 • New Asian Express
  9:30 PTG
  George Town - Komtar Bus Terminal
  Tempoh 7h 50m
  5:20 PG
  Johor Bahru - Larkin Bus Terminal
  dariRM 121.53

Anda ingin melakukan perjalanan ke arah sebaliknya? Semak semua tawaran dari Johor Bahru ke George Town

Bas dari George Town ke Johor Bahru: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas George Town dan destinasi Johor Bahru. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Johor Bahru ke George Town, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Johor Bahru ke George Town.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan George Town - Johor Bahru.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan George Town Johor Bahru.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari George Town ke Johor Bahru dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di George Town dan Johor Bahru

Stesen
Jalan Garuda, Larkin Jaya BT 5, 80350  Johor Bahru (Malaysia)
Johor Bahru (Malaysia)
Mukim Bandar Lot PTB  22819, 80200  Johor Bahru (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas George Town Johor Bahru

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan George Town Johor Bahru?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan George Town-Johor Bahru boleh didapati dari harga RM 121.53. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Johor Bahru dari George Town?

Bas ekspres terpantas dari George Town ke Johor Bahru mengambil masa 7h 50m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari George Town ke Johor Bahru akan berlepas?

Bas paling awal ke Johor Bahru akan berlepas dari George Town pada pukul 9:30 PTG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari George Town ke Johor Bahru?

Bas terakhir akan berlepas ke Johor Bahru dari George Town pada pukul 9:30 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari George Town ke Johor Bahru?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariGeorge Town ke Johor Bahru. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Johor Bahru dari George Town.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Johor Bahru dari George Town?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan George Town - Johor Bahru secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas George Town - Johor Bahru?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari George Town ke Johor Bahru untuk perjalanan anda.

Bandingkan George Town dan Johor Bahru

Laluan bas dari George Town dan Johor Bahru

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.