✈ Bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport (GZT)

Pilih perjalanan bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Gaziantep Oğuzeli Airport. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Gaziantep Oğuzeli Airport serta mod pengangkutan alternatif.
 • Metro Turizm
  4:30 PTG
  Gaziantep - central bus station
  Tempoh 2h 0m
  6:30 PTG
  Kahramanmaraş - central bus station
  dariRM 17.79
 • Star Batman
  10:00 PTG
  Adana
  Tempoh 2h 32m
  12:32 PG
  Gaziantep
  dariRM 17.79
 • Metro Turizm
  6:30 PG
  Gaziantep - central bus station
  Tempoh 2h 30m
  9:00 PG
  Şanlıurfa - Central Bus Station
  dariRM 20.34
 • Öz Diyarbakir
  12:45 PG
  Gaziantep
  Tempoh 3h 0m
  3:45 PG
  Iskenderun
  dariRM 20.34
 • Metro Turizm
  5:30 PTG
  Gaziantep - central bus station
  Tempoh 5h 30m
  11:00 PTG
  Diyarbakir
  dariRM 25.42
 • Metro Turizm
  6:00 PG
  Gaziantep - central bus station
  Tempoh 2h 30m
  8:30 PG
  Adana - Central bus station
  dariRM 25.42
 • Metro Turizm
  1:20 PG
  Diyarbakir
  Tempoh 4h 40m
  6:00 PG
  Gaziantep - central bus station
  dariRM 35.59
 • Metro Turizm
  3:00 PG
  Aksaray - Central bus station
  Tempoh 6h 0m
  9:00 PG
  Gaziantep - central bus station
  dariRM 50.84
 • Süha Turizm
  10:15 PTG
  Birecik
  Tempoh 0h 30m
  10:45 PTG
  Gaziantep
  dariRM 15.25
0 Sambungan bas
1 stesen bas
0 syarikat bas
RM 17.79 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Gaziantep Oğuzeli Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Gaziantep Oğuzeli Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Gaziantep Oğuzeli Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Gaziantep Oğuzeli Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Gaziantep Oğuzeli Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Gaziantep Oğuzeli Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Gaziantep Oğuzeli Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Gaziantep Oğuzeli Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Gaziantep Oğuzeli Airport

Stesen
Gaziantep Oğuzeli Airport (Turki)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Gaziantep Oğuzeli Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Gaziantep Oğuzeli Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Gaziantep Oğuzeli Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Gaziantep Oğuzeli Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Gaziantep Oğuzeli Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Gaziantep Oğuzeli Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Gaziantep Oğuzeli Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Gaziantep Oğuzeli Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.