Bas ke Galdakao

Pilihan perjalanan bas ke Galdakao dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah dari Galdakao
 • La Unión
  9:22 PG
  Galdakao
  Tempoh 1h 23m
  10:45 PG
  Vitoria-Gasteiz central bus station
  dariRM 27.51
0 Sambungan bas
2 stesen bas
0 syarikat bas
RM 27.51 perjalanan murah
Fakta Galdakao
Sepanyol
29,226
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Galdakao?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Galdakao dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Galdakao bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Galdakao bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Galdakao.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Galdakao sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Galdakao, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Galdakao? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Galdakao.
Nikmati bas anda ke Galdakao dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Galdakao

Stesen
Galdakao (Sepanyol)
Paseo Urgoiti Kalea 6, 48480 Galdakao (Sepanyol)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Galdakao

Bilakah bas akan bertolak ke Galdakao?

Masa tiba di Galdakao bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Galdakao?

Sama ada terdapat laluan terus ke Galdakao bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Galdakao. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Galdakao?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Galdakao. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Galdakao?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Galdakao untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Galdakao

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Galdakao
Tiket bas tempatan sehalaRM 7.10
Pas bulananRM 200.09
Orang menggunakan tren atau metro37.5 %
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 30.51
Teksi jarak pertengahanRM 51.51
Teksi jarak jauhRM 125.01
PetrolRM 6.22
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 60.03
Hidangan 3-course menuRM 125.06
Cappuccino kecilRM 7.59
Satu bir draf besarRM 15.01
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 9.85
Hidangan dagingRM 15.91
Botol airRM 4.17
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 22.51

Bandar-bandar berdekatan dengan Galdakao: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Galdakao juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Bilbao, San Sebastian or Baracaldo, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Galdakao kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Santurce, Allendelagua, Durango dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Vitoria-Gasteiz Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.