✈ Bas ke Vitoria-Gasteiz Airport (VIT)

Pilih perjalanan bas ke Vitoria-Gasteiz Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Tiket bas murah ke Vitoria-Gasteiz Airport
 • La Unión
  7:28 PG
  Bilbao
  Tempoh 0h 37m
  8:05 PG
  Vitoria-Gasteiz Airport
  dariRM 24.10

Tiket tren murah ke Vitoria-Gasteiz Airport
 • Renfe
  1:17 PTG
  Pamplona Airport
  Tempoh 0h 51m
  2:08 PTG
  Vitoria-Gasteiz Airport
  dariRM 34.50
 • Renfe
  8:57 PG
  San Sebastián Airport
  Tempoh 1h 34m
  10:31 PG
  Vitoria-Gasteiz Airport
  dariRM 34.50
 • Renfe
  1:53 PTG
  Valladolid Airport
  Tempoh 1h 7m
  3:00 PTG
  Vitoria-Gasteiz Airport
  dariRM 39.43
 • Renfe
  9:20 PG
  Bilbao Airport
  Tempoh 2h 34m
  11:54 PG
  Vitoria-Gasteiz Airport
  dariRM 49.28
1 laluan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 24.10 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Vitoria-Gasteiz Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Vitoria-Gasteiz Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Vitoria-Gasteiz Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Vitoria-Gasteiz Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Vitoria-Gasteiz Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Vitoria-Gasteiz Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Vitoria-Gasteiz Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Vitoria-Gasteiz Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Vitoria-Gasteiz Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Vitoria-Gasteiz Airport

Stesen
Antezana de Foronda Entitatea , 01196 Vitoria-Gasteiz Airport (Sepanyol)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Vitoria-Gasteiz Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Vitoria-Gasteiz Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Vitoria-Gasteiz Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Vitoria-Gasteiz Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Vitoria-Gasteiz Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Vitoria-Gasteiz Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Vitoria-Gasteiz Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Vitoria-Gasteiz Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Vitoria-Gasteiz Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Vitoria-Gasteiz Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Vitoria-Gasteiz Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.