Bas ke Coyhaique

Pilihan perjalanan bas ke Coyhaique dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
7 Sambungan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
Fakta Coyhaique
Chile
45,787
Chilean peso
Anda ingin mengambil bas ke Coyhaique?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Coyhaique dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Coyhaique bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Coyhaique bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Coyhaique.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Coyhaique sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Coyhaique, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Coyhaique? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Coyhaique.
Nikmati bas anda ke Coyhaique dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Coyhaique

Stesen
Coyhaique - Terminal de Buses
Lautaro 109, Coyhaique (Chile)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Coyhaique

Bilakah bas akan bertolak ke Coyhaique?

Masa tiba di Coyhaique bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Coyhaique?

Sama ada terdapat laluan terus ke Coyhaique bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Coyhaique. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Coyhaique?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Coyhaique. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Coyhaique?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Coyhaique untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Maklumat perjalanan Coyhaique

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Coyhaique
Tiket bas tempatan sehalaRM 3.21
Gunakan teksi atau kereta
PetrolRM 5.29
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 14.43
Hidangan 3-course menuRM 13.36
Cappuccino kecilRM 6.95
Satu bir draf besarRM 14.43
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 3.34
Hidangan dagingRM 4.26
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.