Bas ke Chaiyaphum

Pilihan perjalanan bas ke Chaiyaphum dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Chaiyaphum?
 • 12Go Asia
  2:00 PTG
  Bangkok
  Tempoh 5h 0m
  7:00 PTG
  Chaiyaphum
  dariRM 42.88
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 26/07/2021
0 Sambungan bas
6 stesen bas
0 syarikat bas
RM 42.88 perjalanan murah
Fakta Chaiyaphum
Thailand
58,350
Anda ingin mengambil bas ke Chaiyaphum?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Chaiyaphum dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Chaiyaphum bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Chaiyaphum bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Chaiyaphum.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Chaiyaphum sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Chaiyaphum, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Chaiyaphum? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Chaiyaphum.
Nikmati bas anda ke Chaiyaphum dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Chaiyaphum

Stesen
Chaiyaphum - Air Chaiyaphum
Chaiyaphum (Thailand)
Chaiyaphum - Ban Thaen
Chaiyaphum (Thailand)
Chaiyaphum - Chatturat
Chaiyaphum (Thailand)
Chaiyaphum - Non Muang Road
Chaiyaphum (Thailand)
Chaiyaphum - PTT Gas Station
Chaiyaphum (Thailand)
Nai Mueang Chaiyaphum
Nai Mueang , 36000 Chaiyaphum (Thailand)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Chaiyaphum

Bilakah bas akan bertolak ke Chaiyaphum?

Masa tiba di Chaiyaphum bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Chaiyaphum?

Sama ada terdapat laluan terus ke Chaiyaphum bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Chaiyaphum. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Chaiyaphum?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Chaiyaphum. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Chaiyaphum?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Pengangkutan untuk bagasi selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Chaiyaphum untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Laluan bas paling popular dari dan ke Chaiyaphum

Dalam jadual di bawah, anda akan menemui sambungan bas intercity terbaik antaraChaiyaphum dan destinasi yang anda inginkan. Cuma klik pada sambungan dan semak butiran lanjut mengenai laluan pilihan anda.
Bas perantara popular ke lapangan terbang
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.