Bas dari Butterworth ke Kajang

Tiket bas dan tren murah untuk perjalanan dari Butterworth ke Kajang

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas termurah dari Butterworth ke Kajang? Bas manakah yang terpantas? Bandingkan semua sambungan dan syarikat bas ekspres untuk laluan Butterworth-Kajang. Cari semua jadual bas hanya dengan satu klik!

Butiran mengenai bas dari Butterworth ke Kajang

Bas paling murahRM 28.39
Bas terpantas4h 41m
Bas terawal10:30 PG
Bas terakhir12:15 PTG
Laluan bas harian3 Ø
Jarak310.7 km
Syarikat basBillion Stars Express, Grassland Super Nice Express, MARA Liner
Anda ingin mengambil bas dari Butterworth ke Kajang?
CheckMyBus membandingkan semua laluan bas yang ada antara Butterworth dan Kajang dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang disediakan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Di halaman ini, kami akan menunjukkan laluan bas yang paling murah dari Butterworth ke Kajang bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas ekspres di Butterworth dan Kajang yang akan membantu anda mencari jalan anda. Di samping itu, anda akan menemui semua pilihan untuk perjalanan seterusnya dari Kajang, destinasi alternatif dari Butterworth. Sekiranya anda perlu meneruskan perjalanan dengan penerbangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang paling popular yang berlepas dari Kajang.

Apakah bas termurah yang biasanya beroperasi dari Butterworth ke Kajang?

Senarai bas mungkin boleh berubah. Anda akan mendapati semua pengendali bas yang biasanya menyediakan perkhidmatan mereka dari Butterworth ke Kajang btetapi pada masa ini tiada perkhidmatan disediakan.
 • Billion Stars Express
  10:30 PG
  Butterworth
  Tempoh 4h 41m
  3:11 PTG
  Kajang
  dariRM 28.39
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 07/11/2020
 • Grassland Super Nice Express
  12:15 PTG
  Butterworth
  Tempoh 4h 43m
  4:58 PTG
  Kajang
  dariRM 30.57
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 07/11/2020
 • MARA Liner
  12:15 PTG
  Butterworth
  Tempoh 4h 41m
  4:56 PTG
  Kajang
  dariRM 34.89
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 07/11/2020

Bas dari Butterworth ke Kajang: maklumat lanjut

Lebih suka menyesuaikan carian anda?
Dalam carian kami, kami sudah pun mengisi tempat berlepas Butterworth dan destinasi Kajang. Jika anda ingin melakukan perjalanan dari Kajang ke Butterworth, sila klik di anak panah ini. Kami telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali? Semaklah perjalanan pulang anda dan pilih tarikh yang sesuai untuk laluan dari Kajang ke Butterworth.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda. Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang cara pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Butterworth - Kajang.
Jika ada, kami akan menunjukkan anda maklumat tentang mod pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang untuk laluan Butterworth Kajang.
Nikmatilah perjalanan bas anda dari Butterworth ke Kajang dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Butterworth dan Kajang

Stesen
Kajang
Kajang  (Malaysia)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas Butterworth Kajang

Berapakah harga perjalanan bas ekspres untuk laluan Butterworth Kajang?

Ia bergantung pada beberapa faktor seperti hari dan waktu perjalanan. Tiket termurah untuk perjalanan Butterworth-Kajang boleh didapati dari harga RM 28.39. Bandingkan semua tawaran dan jimat wang!

Berapakah lama masa perjalanan bas ke Kajang dari Butterworth?

Bas ekspres terpantas dari Butterworth ke Kajang mengambil masa 4h 41m. Walau bagaimanapun, tempoh masa perjalanan bas boleh dipengaruhi oleh kesesakkan lalu lintas dan boleh mengambil masa yang lebih lama.

Pukul berapa bas pertama dari Butterworth ke Kajang akan berlepas?

Bas paling awal ke Kajang akan berlepas dari Butterworth pada pukul 10:30 PG. Maklumat mengenai waktu berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Pukul berapakah bas terakhir akan berlepas dari Butterworth ke Kajang?

Bas terakhir akan berlepas ke Kajang dari Butterworth pada pukul 12:15 PTG Maklumat mengenai masa berlepas mungkin berbeza pada hujung minggu dan hari cuti. Gunalah enjin carian kami untuk mencari waktu yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat laluan bas terus dari Butterworth ke Kajang?

CheckMyBus membandingkan laluan terus dariButterworth ke Kajang. Cuma guna fungsi carian kami untuk mencari bas dan tarikh perjalanan anda ke Kajang dari Butterworth.

Apakah yang boleh saya bawa dengan bas ke Kajang dari Butterworth?

Apa yang boleh anda bawa akan berbeza antara pengendali bas ekspres. Secara umumnya, anda boleh membawa satu beg bagasi dan bagasi kabin untuk laluan Butterworth - Kajang secara percuma. Gunalah enjin carian kami untuk mencari bas yang paling sesuai berdasarkan keperluan anda dan tarikh perjalanan anda.

Kemudahan apa yang boleh didapati untuk laluan bas Butterworth - Kajang?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas bergantung pada pengendali bas. Kebanyakan pengendali bas ekspres mempunyai WiFi. Dengan kemudahan WiFi, anda dapat berkongsi lokasi anda kepada rakan-rakan semasa perjalanan. Sistem penyaman udara membolehkan anda menikmati perjalanan yang lebih selesa dan menyenangkan. Gunakan fungsi carian kami untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenai kemudahan bas dari Butterworth ke Kajang untuk perjalanan anda.

Bandingkan Butterworth dan Kajang

Laluan bas dari Butterworth dan Kajang

Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.