Bas ke Balingen

Pilihan perjalanan bas ke Balingen dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Apakah bas paling murah yang biasanya didapati ke Balingen?
 • Sindbad
  6:25 PTG
  Toszek
  Tempoh 15h 35m
  10:00 PG
  Balingen
  dariRM 255.90
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 30/06/2021
288 Sambungan bas
7 stesen bas
3 syarikat bas
RM 331.17 perjalanan murah
Fakta Balingen
Jerman
34,414
Euro
Anda ingin mengambil bas ke Balingen?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Balingen dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Balingen bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Balingen bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Balingen.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Balingen sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Balingen, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Balingen? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Balingen.
Nikmati bas anda ke Balingen dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Balingen

Stesen
Balingen
Balingen (Jerman)
Balingen - Endingen
Balingen (Jerman)
Balingen - Engstlatt
Balingen (Jerman)
Balingen - Erzingen (Württ)
Balingen (Jerman)
Balingen - Frommern
Balingen (Jerman)
Balingen (Württ)
Balingen (Jerman)
Balingen Süd
Balingen (Jerman)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Balingen

Bilakah bas akan bertolak ke Balingen?

Masa tiba di Balingen bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Balingen?

Sama ada terdapat laluan terus ke Balingen bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Balingen. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Balingen?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Balingen. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Balingen?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Ruang simpanan bagasi kabin dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Minuman dan Makanan ringan dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Balingen untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Terokai destinasi lain dengan bas

Maklumat perjalanan Balingen

Pengangkutan
Pilihan pengangkutan awam Balingen
Tiket bas tempatan sehalaRM 11.54
Pas bulananRM 228.31
Gunakan teksi atau kereta
Teksi jarak dekatRM 32.61
Teksi jarak pertengahanRM 62.71
Teksi jarak jauhRM 168.06
PetrolRM 7.28
Makan dan minum
Di restoran atau kafe
Hidangan murahRM 75.27
Hidangan 3-course menuRM 119.17
Cappuccino kecilRM 11.54
Satu bir draf besarRM 15.05
Beli dari pasar raya dan masak sendiri
Hidangan vegetarianRM 3.48
Hidangan dagingRM 12.10
Botol airRM 3.51
Botol wain (peringkat pertengahan)RM 21.33

Laluan bas paling popular dari dan ke Balingen

Bandar-bandar berdekatan dengan Balingen: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Balingen juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Stuttgart, Pforzheim or Reutlingen, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Balingen kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Esslingen, Ludwigsburg, Tübingen dan banyak lagi. Mencari perkhidmatan bas perantara murah ke lapangan terbang? Kami juga menunjukkan perjalanan dari dan ke lapangan terbang berdekatan seperti Stuttgart Airport. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.