Bas ke Arras

Pilihan perjalanan bas ke Arras dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Cari penginapan dengan Booking.com
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Fakta Arras
Waktu Tempatan
NegaraPerancis
Penduduk47,052
Mata WangEuro
Sambungan Bas240
Stesen Bas2
Syarikat Bas2
Perjalanan MurahRM 27.21
Anda ingin mengambil bas ke Arras?
CheckMyBus membandingkan semua sambungan bas yang ada ke Arras dan menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan sudah tentu dengan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat tentang kemudahan yang ada di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami akan menunjukkan kepada anda laluan paling murah ke Arras bagi hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Arras bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Arras.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Arras sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas. Jika anda ingin menaiki bas dari Arras, hanya klik pada anak panah untuk menukar arah perjalanan.
Kami telah mengambil masa untuk mengisi tarikh perjalanan. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Anda sudah tahu bila anda ingin kembali dari Arras? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Anda boleh menyusun hasil carian mengikut harga, waktu perlepasan dan masa ketibaan, serta menapis hasil carian anda untuk perhentian bas atau syarikat bas. Semua mengikut keperluan anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Arras.
Nikmati bas anda ke Arras dengan CheckMyBus!

Semua perhentian bas di Arras

Stesen
Arras
Rue du Dr Brassart , 62000 Arras (Perancis)
Arras Central Station
Rue de Douai 21, 62000 Arras (Perancis)

Soalan Lazim (FAQ) mengenai laluan bas ke Arras

Bilakah bas akan bertolak ke Arras?

Masa tiba di Arras bergantung kepada bandar berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan anda.

Adakah terdapat perkhidmatan bas terus ke Arras?

Sama ada terdapat laluan terus ke Arras bergantung pada tempat berlepas anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Arras. Tetapi perlu diingati bahawa jumlah laluan terus untuk sesuatu hari bergantung kepada tarikh perjalanan anda.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Arras?

Setiap syarikat bas mempunyai polisi yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa ke dalam bas untuk perjalanan ke Arras. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Arras?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas mempunyai penyaman udara, soket untuk mengecas peralatan elektronik dan WiFi. Kemudahan seperti Kemudahan WiFi dan Tandas selalunya percuma. Beberapa syarikat bas juga menawarkan kemudahan tambahan seperti Ruang simpanan basikal dan Pengangutan untuk bagasi besar dengan caj tambahan. Guna fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan di dalam bas ke Arras untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Bandar-bandar berdekatan dengan Arras: Semak lokasi perlepasan lain

Beberapa bandar berhampiran Arras juga dihubungkan dengan rangkaian bas nasional atau antarabangsa. Jika anda ingin carian anda merangkumi stesen bas di sekitar Lille, Amiens or Roubaix, hanya meningkatkan lingkungan carian anda dan anda akan menemui laluan bas dan tren di kawasan itu. Anda juga akan menemui laluan bas yang menyambungkan Arras kepada pengangkutan awam tempatan atau stesen bas intercity di Tourcoing, Saint-Quentin, Douai dan banyak lagi. Sekiranya boleh, kami juga akan mempertimbangkan pilihan lain dalam rangkaian pengangkutan tempatan.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.