✈ Bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport (ANF)

Pilih perjalanan bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport dengan CheckMyBus

swap
Dewasa
1
Kanak-kanak
0
Perjalanan berkumpulan?
Sewa bas di sini!
Tawaran terbaikJimat sehingga 70%
Pilihan yang terbanyakJutaan laluan di seluruh dunia
Mudah dan telusBandingkan tawaran dengan 1 klik
Pada masa ini, kami tidak mempunyai bas intercity dari dan ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport. Dalam senarai berikut, anda boleh mencari sambungan bas paling murah di sekeliling Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport serta mod pengangkutan alternatif.
 • Pluss Chile
  8:00 PG
  Calama, AN - Central bus station
  Tempoh 2h 45m
  10:45 PG
  Antofagasta, AN - Central bus station Carlos Oviedo Cavada
  dariRM 27.53
 • Pluss Chile
  4:45 PG
  Antofagasta, AN - Central bus station Carlos Oviedo Cavada
  Tempoh 2h 30m
  7:15 PG
  Tocopilla, AN
  dariRM 33.04
Buat masa ini tiada bas ekspres dari dan ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport. Dalam senarai berikut adalah sambungan bas paling murah yang biasanya didapati di sekitar Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport.
 • Cikbus Elité
  4:35 PG
  Antofagasta, AN - Central bus station Carlos Oviedo Cavada
  Tempoh 3h 10m
  7:45 PG
  Calama, AN - Central bus station
  dariRM 27.53
  Tidak tersedia buat sementara waktu: kali terakhir didapati pada 27/07/2021
1 laluan bas
1 stesen bas
1 syarikat bas
RM 14.87 perjalanan murah
Anda mahu mengambil bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport?
CheckMyBus membandingkan semua bas yang sedia ada ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport serta menunjukkan anda masa berlepas, perhentian bas yang sedia ada, semua masa perjalanan dan harga tiket yang terbaik. Anda juga akan menemui semua maklumat kemudahan di dalam bas seperti penghawa dingin, soket atau wifi.
Pada halaman ini, kami juga akan menunjukkan kepada anda perkhidmatan bas ke lapangan terbang paling murah dari Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport untuk hari-hari berikutnya. Anda akan menerima semua maklumat mengenai perhentian bas di Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport bagi memudahkan perjalanan anda. Di samping itu, anda akan menemui laluan bas yang paling popular ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport.
Tiada laluan anda? Dalam bar carian, kami telah mengisi Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport sebagai destinasi anda. Anda hanya perlu memasukkan tempat berlepas anda. Jika anda ingin menaiki bas dari Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport, hanya klik pada anak panah untuk menukarkan arah.
Kami juga telah mengisi tarikh perjalanan anda. Secara umum, kebanyakan orang menempah 3-7 hari sebelum perjalanan mereka. Jika anda ingin menyemak tarikh perjalanan tertentu, sila pilih hari yang bersesuaian daripada kalendar.
Sudah tahu bila anda ingin kembali dari Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport? Semaklah perjalanan kembali anda dan pilih tarikh yang sesuai.
Adakah perjalanan anda bersama orang lain? Silih pilih jumlah penumpang dan mulakan carian anda.
Hasil carian anda boleh disusun mengikut harga, waktu perlepasan dan waktu ketibaan. Anda juga boleh tapis maklumat seperti perhentian bas atau syarikat bas mengikut kehendak anda.
Jika ada, kami akan memaparkan maklumat tentang perkhidmatan pengangkutan lain seperti tren, carpool dan kapal terbang ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport
Nikmati perjalanan anda dengan CheckMyBus

Semua stesen bas di Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport

Stesen
Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta International Airport
Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport (Chile)

Soalan Lazim (FAQ) untuk laluan bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport

Bilakah bas akan berlepas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport?

Masa tiba dengan bas perantara di Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport bergantung kepada tempat berlepas anda. Oleh itu, hanya masukkan destinasi anda dalam enjin carian kami untuk mencari masa yang tepat untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Adakah terdapat laluan terus ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport?

Sama ada terdapat laluan terus ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport bergantung pada tempat perlepasan anda. Cuma masukkan destinasi pilihan anda di dalam enjin carian kami untuk mengetahui sama ada terdapat laluan terus ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport. Anda cuma perlu ingat bahawa jumlah laluan terus mungkin berkurangan untuk tarikh dan hari perjalanan tertentu.

Apakah barangan yang boleh dibawa dalam bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport?

Setiap pengendali bas mempunyai peraturan pengangkutan yang berbeza mengenai apa yang boleh dibawa dalam bas untuk perjalanan ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport. Untuk mengetahui sama ada anda boleh membawa basikal, papan luncur salji atau peralatan ski sila gunakan enjin carian kami bagi mencari bas yang sesuai untuk tarikh perjalanan pilihan anda.

Apakah kemudahan yang disediakan di dalam bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport?

Kemudahan yang disediakan di dalam bas akan bergantung pada pengendali bas. Hampir semua bas perantara ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport mempunyai penyaman udara, soket dan WiFi (kebanyakannya percuma). Sebilangan pengendali bas juga menawarkan makanan ringan dan air minuman (kebanyakannya dengan bayaran tambahan). Gunalah fungsi carian kami untuk mendapat maklumat yang tepat tentang kemudahan bas ke Andrés Sabella Gálvez, Antofagasta Airport pada tarikh perjalanan pilihan anda.
Trusted shop
Aplikasi CheckMyBus
Muat turun dengan percuma
Pergi ke stor
GPDR CheckMyBus shield

We value your privacy!

To show you the best bus deals, we collect some information about how you use CheckMyBus. We remember your anonymized details to improve our service and provide you a personalized experience.